Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szczepionka błonica, tężec, krztusiec jest szczepionką żywokomórkową DTP która powoduje więcej skutków ubocznych i ewentualnych powikłań niż szczepionka martwa DTaP. za dopłatą (chyba 70 zł) zrezygnowaliśmy ze szczepionki żywej na rzecz martwej.
WZW typu B-trzeba bardzo uważać bo w niektórych punktach szczepią jeszcze Euvaxem (szczepionka wycofana na całym świecie ze względu na dużą zawartość rtęci i niebezpieczną) pierwsza dawka jest już po urodzeniu, zobacz czym szczepili Antka. zamiennik to Engerix lub Hepavax-również za Hepavax dopłacaliśmy w przychodni, bo w szpitalu akurat Euvax wycofany i mieliśmy Hepavaxem.
ja akurat temat szczepień miałam przerobiony bardzo dokładnie, miałam też sensowną położną na SR która właśnie pokazywała jak ROZSĄDNIE podejść do tematu bez przeginania w żadną stronę
julka-ja z drugim też zrobię tak jak z Alą
mam jeszcze czas ale widzę że była to dobra decyzja.
a Tobie gratuluję bo chyba zapomniałam wcześniej

(jedynie jak szły mu zęby była masakra)chodzi spać ok 21 i śpi tak do 7-8, budzi się czasem na picie. Odkąd wróciłam do pracy zaczął spać ze mną, przez te zęby właśnie i tak zostało do dziś
Co do pieluch - w domu nie nosi, ale często mu się zdarza nasikać, gdzie nie trzeba
i czasem myślę, że dam sobie spokój, aż będzie ciepło i wtedy będzie cały czas w majtkach biegał - może szybciej załapie..