reklama

Styczen 2011

Cześć Ciężaróweczki:-) A u nas piękna pogoda i chyba czas się wybrac nad jeziorko razem z synkiem a raczej ...z synkami:-D popływać.
Dominika81 mieszkasz w zachodniopomorskim, blisko Szczecina? Można wiedzieć gdzie? Bo ja pochodze ze Stargardu Szczec;-)

nie, mieszkam koło Warszawy, byłam 2 dni w sprawach służbowych :-)
17 sierpnia (wtorek) też będę w szczecinie w sprawach służbowych, ale tylko ten jeden dzień :-)
mamy tam zakład produkcyjny, który nadzoruję, więc co jakiś czas bywam

reklama
Dziewczyny, powiedzcie mi jak jest z tą no-spą. Bo mój kupił mi wczoraj ale bez "forte" czyli że jest dużo słabsza? Wyczytałam że zawiera chlorowodorek drotaweryny który rozkurcza mięśnie gładkie więc jak wezmę 1 tabl, przy bólach brzucha to chyba za mało? Czy moge wziąsc 2-ie w przypadku gdy będzie znów brzucho bolał? Gin telefonicznie nie okreslił ile jednorazowo mogę łyknąć:wściekła/y:

mozesz 2. no-spa nie zaszkodzi mi gin pow ze teraz jesli bedzie bolal brzuch mam lykac 3x2

Dzięki klaudoos;-). Mam nadzieje że nie będę musiała często korzystać bo np dzisiaj brzucho nie bolał:-D
Dziewczynki, czy Wy macie tez wrazenie że się powiększacie każdego dnia coraz bardziej???:szok:. Zwłaszcza przez ost 2 tyg , co rano wstaje to czuję jakbym przez noc przybrała parę kilo!

mi sie juz ciezko jest w nocy obracac z boku na bok i wstawac z lozka. fakt brzusio alo widoczny jeszcze ale z 2 faldek robi sie 1, jest twardy no i troszke go odczuwam.

ja dzisiaj mam sporo energii, przyszedl kombinezonik z allegro, dostalam 2 bodziaki z kubusiem puchatkiem gratis no i przepralam na razie w persilu bo bylo czuc fajki a nie lubie chowac takich nie swiezych rzeczy do szafki.
zaraz pomysle o sprzatnieciu lazienki i moze kuchni. potem wyczesze psa i odkurze! jutro idziemy na slub- ale tylko do kosciola no i moze namowie mezulka na jakies pyszne lody;)

Hej girls
spaliśmy dziś z moim syniem do 10. :zawstydzona/y: Normalnie szok.

Któraś pisała o problemach z obracaniem się podczas leżenia itp. Ja to znowu mam ten problem, że zapominam o tym, że już mi z przodu sporo tego brzusia wystaje. I bardzo często siadam tak jak do tej pory bez żadnego podpierania, napinając mięśnie brzucha. No i ostatnio się trochę wystraszyłam bo przy takim siadaniu nagle brzuch mnie zaczął potwornie boleć, ale to taki okropnie przeraźliwy ból, że aż mi tchu zabrakło. No i teraz uważam.

Może niech każda z nas napisze jakie ma plany na ten weekend
ja absolutnie żadnych. Pojechałabym nad jeziorko ale pogoda jakaś taka niepewna. Niby gorąco ale pochmurnie, burze zapowiadali.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry