C
claudia4you
Gość
Pogoda do bani, módlmy się o 20 stopni w słońcu, bo tego skwaru wytrzymać nie idzie, nawet nie można wyjść do sklepu, żeby nie spocić się

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zazwyczaj pochłaniam fantastykę, ale ogólnie nie pogardzę dobrą książką. Uwielbiam przesiadywać w bibliotece i nigdy nie wiem co wybrać. Z czasopism czytuję Bluszcz - i bardzo polecam kobietom z uwagi na ciekawe felietony i naprawdę dużo do czytania. a teraz skończyłam taki sobie kryminał "elektryczna mgła" i porwał mnie "malowany człowiek" P.Bretta - ale to już fantastykaDamqelle a co czytasz ???? Ja to ogólnie tez lubie czytac wiec moze czytasz cos co warto polecic pozniej komus![]()