reklama

Styczen 2011

dziewczyny tak mnie kręgosłup boli że nie mogę się ruszać....to efekt mojego sprzątania garderoby...za chwilę zrobię sobie kompiel cieplutko,bo położna powiedziała że działa rozluźniająco...
mam już shape więc jak będę jutro w stanie to zacznę ćwiczyć, bo powiem Wam że jeszcze nie widać brzucha i waga prawie ta sama a tutaj bóle kręgosłupa....

Blondi fajny ten zielony i kuchnia wenge...też mam taką ale drugi raz bym tego koloru nie wybrała....

reklama
Dobra wstawiłam fotki całego mieszkania, poprzez edycje w jednym poście, żeby nie rozdzielać :))

Damgelle - jak już robie fotki to staram się żeby był porządek :-) bo kiedyś jeszcze jak młodsza byłam i mieszkałam z rodzicami to tak cykałam foty byle jakie, a potem nawet nie bylo jak pokazać ... bo inaczej jak jeszcze ktoś jest na zdjęciu to sie nie zwraca uwagi na otoczenie, a tak to raczej robie fotki po sprzątaniu:-) ale nie będę kłamać, że lubie porządek, jak przyjdzie dziecko to się będę musiała przestawić :P

Idę szykować kolacje, bo synuś chce jeść :P i mnie w brzusiu ssie :D

Ostatnia edycja:
Nono gratuluję kolejnego syna :-)

Ja dzisiaj mało się udzielam tutaj bo spędzam dzionek z moim ukochanym a to się w tygodniu rzadko zdarza

No to fajnie, kolejny chłopak gratulacje :-D

Płaszczyk pewnie sporo kosztował co Farbka ?

Claudia dałam za płaszyk 100zł, więc tak normalnie. Jak byłam ostatnio w Sz-nie i chodziłam po sklepach to wszystko dużo droższe, a i nic nie mogłam wybrać....

Ja uciekam już do łóżeczka, bo jutro zdaję testy na prawko i muszę wcześniej wstać, żeby coś powtórzyć :)

Dzięki dziewczyny jeszcze raz za wszystkie gratulacje i dobrej nocki Wam życzę!!!

Blondi84 - moi znajomi mieli mały pokój dzienny i maleńką kuchnie i zrobili podobnie jak u Ciebie, połączyli te dwa pomieszczenia. Z tym że oni tam również śpią...
Masz bardzo fajny gust i przede wszystkim podoba mi się sypialnia :)
Ja planuję w sypialni mieć łóżeczko i muszę darować sobie taki intensywny kolor, ale bardzo mi się podoba :)

Hej!tak późno ale juz wam piszę jak było na usg.....:-)dzidzia zdrowa,wszystko w jak najlepszym porządku,tętno ok,waży 535g.I..............uwaga............dalej została niespodzianką;-)Nie można było zobaczyć dokładnie,lekarz powiedział ze nie jest do końca pewien....i nie powiedział....a im bardziej chciał sprawdzić tym bardziej dzidzia zaczeła się zasłaniać....aż w końcu zobaczyłam śliczny kręgosłup:)i tyle z podglądania:-DNo i termin z miesiaczki niby 4styczeń(bo wklepał do tego usg),a według usg 3.No ale trzymam się tego 7-go.cztery dni w tą czy w tamtą różnicy nie robi dużej.

Gratuluję wszystkim mamusiom które poznały płeć dzidziusia.
Uciekam spać bo coś mnie chyba bierze...pociagająca się zrobiłam ostatnio.:no:Życzę dobrej nocki odezwę się juro.

reklama
Dawno nie zagladalam ale wszytkie problemy mam za soba - termin sie nie zmienil - ale uczuciowo jestem zwiazan z wami stycznioweczkami. Nasze dzieciatko nie pochwalilo sie swoja plcia ..musimy czekac do kolejnego usg, ktore odbedzie sie 20 wrzesnia:) pozdrawiam Was!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry