reklama

Styczen 2011

fogia gratuluje syna :-)

Ja dopiero do domu doszłam i mam trochę roboty, pozmywać muszę przede wszystkim zanim wróci mój.

Dostałam też kilka ciuszków , które trzeba poznaczyć nitka znowu :-)

reklama
A my juz po obiadku. Zrobiłam pierogi leniwe, ale troche przymało bo mężus się nie najadł. Cała kuchnia w mące heheheh. Teraz muszę ja ogarnąć.
Fogia gratuluje synka :)

Ribi a ja, jak już pisałam jakiś czas temu, smaruję żelem Hirudoid.
Możemy go używać- tak pisze na ulotce a i mój gin potwierdził. Jest dobry na żylaki i bolesne żyły, Ja smaruję pod kolanami bo mnie tam właśnie żyły bolą.

zielona -ale mi smaku pierogami narobilaś:) mniam,jutro może pojedziemy do mojej Mamci,to odpada i w nd też, ale w poniedziałek to zrobię:)takich ruskich:-):tak::tak: albo z jagodami,ale te kupne to nie bardzo mi smakują:) misiek będzie w przedszkolu,to będę mogła w spokoju mieć ubabrane ręce i bez obawy ze syn przyjdzie mi zaraz z pomocą:-)
Malta-Jak mi się te moje tubki pokończą ,to też wypróbuje ten co Ty masz:)a cenowo j ak??

malta czy po tym żelu czujesz uczucie chlodzenia? tak z ciekawości pytam:)

Tak, jest takie uczucie, ale on bardzo szybko się wchłania. Moment i go nie ma. Powiem szczerze że odkąd go używam- jakiś tydzień, to żyły nie bolą. Może to nie całkiem tylko zasługa tego żelu, bo staram się trzymać nogi wyżej i ogólnie oszczędzać się , ale zapewne ma jakiś wpływ:happy2:

reklama
Cenowo- coś około 20 zł za tubkę 40g. Ja ostatnio płaciłam chyba 17zł. Tylko pamiętajcie że to ma być żel, bo jest też maść, ale ja nie używałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry