Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam serdecznie :-)
tak niepewnie tu zaglądam...czy jest juz wątek...ale jest:-)
zrobiłam test w piatek,był to 27dc i zobaczyłam drugą bladą kreseczkę,robiłam też test wczoraj i dzisiaj i to samo,nakazdym widac bladą kreseczkę,dopiero dzis mam dzien spodziewanej @ wiec blada kreseczka zrozumiała,ale i tak jutro robię jeszcze raz:-)
Był to nasz pierwszy cykl starań i tym bardzien jestem w szoku że już się udało,ale tak na prawde to uwerze dopiero 11 maja po wizycie u ginka,juz nie mogę się doczekac:-)
Póki co termin wychodzi mi na 10 stycznia:-)
blondi gratuluje trojaczej ciąży!!!to niespodzianka:-)
a czy brałas jakieś leki które wytłumaczyłyby to?czy to tak po prostu się stało?
Witajcie kochaneWszystkim przyszłym mamom gratuluję
Ja również zobaczyłam dwie kreseczki
! Muszę się moim szczęściem podzielić
![]()
3 mam ckiuki i bardzo chce bys dolaczyla do nas!!!
ja ic nie bralam... pierwsza ciaza to byl jeden jedyny seks i bach a teraz znow wyszlo i dodam ze przypadkiem... nie specjalnie planowalismy
myslalam ze to na filmch tylko sie zdarza.....
![]()
czesc kochana.. ja tez mam terminek na 2 stycznia... z tym ze u mnie spdodziewamy sie nie jednego malenstwa
jak samopoczucie???
juz cos zaczynasz odczuwac??
ja jestem ciekawa jaka ta ciaza bedzie
przy 1szej nie bylo zle ale mialam dlugo mdlosci i inne sprzyjajace temu stanowi dolegliwosci.....
chcialabym by teraz bylo jednak inaczej...
najzabawniejsze ze po wczesniejszej ciazy nie zdazylam zrzucic do konca wszystkich kg a tu kolejne mi przybeda ale bardzo sie ciesze bo bardzo chcielismy miec dziecko rok po roku... ale nie spodziewalismy sie TROJACZKÓWno i pewnie z tego powodu porod bedzie duzo szybciej ale skoro termin na styczen to chce byc styczniowka do konca z wami
![]()
Witam serdecznie :-)
tak niepewnie tu zaglądam...czy jest juz wątek...ale jest:-)
zrobiłam test w piatek,był to 27dc i zobaczyłam drugą bladą kreseczkę,robiłam też test wczoraj i dzisiaj i to samo,nakazdym widac bladą kreseczkę,dopiero dzis mam dzien spodziewanej @ wiec blada kreseczka zrozumiała,ale i tak jutro robię jeszcze raz:-)
Był to nasz pierwszy cykl starań i tym bardzien jestem w szoku że już się udało,ale tak na prawde to uwerze dopiero 11 maja po wizycie u ginka,juz nie mogę się doczekac:-)
Póki co termin wychodzi mi na 10 stycznia:-)
blondi gratuluje trojaczej ciąży!!!to niespodzianka:-)
a czy brałas jakieś leki które wytłumaczyłyby to?czy to tak po prostu się stało?
![]()
AAA i nie dopsalam ze dzis i wczraj poinfrmowalam rodzinke o ciazy....Moja rodiznka super przyjela a Meza taka sobie...
u mnie pewnie też tak będzie,ale mam ich gdzieś,poprosu ciąża synowej nie jest tak ważna jak byłaby ciąża córki,wtedy to będą skakać z radości
GRATULACJE!!!!!!!!!!! Kochana...Wielkie Szczescie..!!!!! Badz z nami i pisz jaknajwczesnije,... A twoj synus jak ma na imie./?>