reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczen 2011

No tak cicho cos na naszym watku... A szkoda.

Moj maluch od kilku dni szaleje na macie edukacyjnej - obraca sie z pleckow na brzuszek i odwrotnie i mamy z niego starszny ubaw, bo co chwile jest gdzie indziej.

reklama
Witam, jutro z Mikim jedziemy do alergologa na testy, a dzisiaj miał pobieraną krew na morfologię. Ależ ten mój synek jest odważny, przez chwilkę tylko zakwilił a potem śmiał się do pielęgniarki i gaworzył do niej. Jednak pielęgniarka z podejściem do dziecka to skarb, u nas babeczka jest bombowa.

Czesc dziewczynki dawno sie nie odzywalam u nas wszystko w porzadku wygrzewamy sie na sloneczku moje malenstwo tez musi isc na morfologie ale najpierw zbieram jej siusiki tez n badania juz drugi dzien masakra..a 13 idziemy do kardiologa bo przed oprecja muismy miec komplet badań..trzymajcie sie dziewczyki odezwe sie za jakis czas papa

Weronika - pewnie, że trzymamy

A moja mala nie wiem gdzie ale sie przyziębilie - strasznie mnie dziś nad ranem wystraszła kaszlem i duszeniem się, poza tym miala całe zaropiałe oczko. . naszczęcie lekarkA powiedziała że to nic poważnego i przepisała receptę. A chciałam już wczoraj iść spać do sypialni do męża ale jakoś nie potrafiłam zostawić jej jeszcze samej na całą noc i bardzo dobrze!!!

reklama
Pozdrawiam Was wszystkie.
Joasia śpi a ja gotuję ryż z jabłakmi (chciałam z marchewką ale mąz=ż zaprotestował) bo chyba sie podtruliśmy czymś.

Do góry