• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

dziewczynki a mi się nasunęło takie pytanie...
do łóżeczka kładziecie materac, prześcieradło i kołderkę a kładziecie coś pomiędzy materac a prześcieradło ???
kurcze nie będzie dzieciaczkowi za twardo tak na samym materacu i prześcieradełku ???
Materac mam pianka-gryka-kokos.

reklama
dziewczynki a mi się nasunęło takie pytanie...
do łóżeczka kładziecie materac, prześcieradło i kołderkę a kładziecie coś pomiędzy materac a prześcieradło ???
kurcze nie będzie dzieciaczkowi za twardo tak na samym materacu i prześcieradełku ???
Materac mam pianka-gryka-kokos.
Ja między materacyk a prześcieradło kładę taki podkład żeby jak dzidzia będzie mieć niespodzianki, nie ubrudziła materaca:-D. A poza tym to nic więcej.Ja materacyka jeszcze nie mam, ale też zamierzamy kupić taki jak Ty,
Kupowałaś na allegro czy normalnie w sklepie?
Może masz sprawdzonego sprzedawcę?

Niki222 - w sklepie kupowałam, wiesz musiałam obmacać ;-) płaciłam coś ok.80 zł jak dobrze pamiętam.

kurcze Niki dobrze że mi przypomniałaś z tym podkładem (kompletnie wyleciało mi to z głowy) a ten podkład to z ceratką po jednej stronie ??? bo nie wiem jaki położyć.

Witajcie mamusie !;-) Ja dzisiaj ranny ptaszek.
Od wczoraj wieczorem pobolewa mnie brzuch i mam non stop twardy ( acard od lekarza nie pomógł) za 3 h mam wizytę u lekarza, a od 3 rano coraz częściej boli w dole brzucha. Zobaczymy co zauważy lekarz. Mam dziwne przeczucie, a mój spokój wręcz mnie przeraża.
Jestem dziwnie spokojna i zorganizowana, wystawiłam torbę ( nie wiem co tknęło mnie) do przedpokoju, wzięłam kąpiel i spisałam co mój D. ma zrobić. Jak lekarz powie, że czas na mnie, to mama już w gotowości, żeby po mnie przyjechać i do szpitala.

Justyś - dawaj później znać co i jak :)

Ja też szykuję się na wizytę - od dwóch dni objawy jak u Justyś, Pni Doktor na usg wyczuła mój twardy brzuch, ale pozwoliła uciec do domu, bo wiedziała, że dziś rano i tak muszę przyjść i dać się dokładniej zbadać ;)

wczoraj się z P. śmieliśmy - on, że mnie z przychodni odeślą do szpitala, ja, że z mniejszym rozwarciem niż 5 cm nigdzie nie idę, bo mi góra prasowania została :)

Do odczytania później :)

Widze ze dzisiaj wizytowy dzien ja rowniez:-)
bo mi sie dni pomylily imyslalam ze 14 jest w czwartek hihi
ale sie boje ciekawe co lekarz powie grrrr
ide sie zaraz szykowac bo wizyta na 10.20 :/
z jednej strony fajnie a z drugiej nie bo mnie brzuch boli dzisiaj mocno i mam skurcze takie ze az sie budzilam i nie moglam zasnac ;/;/;/

za wszystkie wizytujace trzymam kciuki :-)
pozniej was doczytam i napisze kilka slow od siebie:-)
buziak imilych dzionkow paniom i panu:-)

Niki222 - w sklepie kupowałam, wiesz musiałam obmacać ;-) płaciłam coś ok.80 zł jak dobrze pamiętam.

kurcze Niki dobrze że mi przypomniałaś z tym podkładem (kompletnie wyleciało mi to z głowy) a ten podkład to z ceratką po jednej stronie ??? bo nie wiem jaki położyć.
Kasiu-dokładnie z taką ceratką po jednej stronie,a po drugiej chyba frotte-ale pewności nie mam, ja mam akurat taki rozmiar jak materacyk z gumkami na rogach żeby się nic nie ściągało:)
Zapomniałam się przywitać:-D-dzień dobry.
Dla wszystkich mam,które mają dziś wizyty-trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.Dajcie znać co i jak:-).

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam za tydzień wizytę. Muszę iść jeszcze z siuśkami i krwią przed.

Kurde dziewczyny, nie straszcie tymi torbami i szpitalami. Co ta Asteria z nami zrobiła. Teraz każda w strachu :)

Bakalia i Gabryś. Dokończyłam pierwszą serię tego durnego serialu i jestem POIRYTOWANA!! Kurde no. A najlepsze jest to, że te laski łażą jak idiotki, zamiast iść z tymi smsami i mailami na policje.
Ja, jako scenarzysta, serial bym zakończyła chyba na drugim odcinku :)

Co do podkładu na materac - jaki dajecie? przyłączam się do pytania, bo ja mam ceratkę, ale nie wiem, czy nie będzie się pocić Niuńka jak taką foliową ceratę jej podłożę. Tzn ta cerata z jednej strony jest z jakiegoś czegoś (na pewno nie bawełna) a z drugiej mam folię. Ale nie wiem, czy takie coś dawać dziecku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry