Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asteria powodzeniaCzekam na 8 żeby do poradni dzieciecej zadzwonić i umówić się z Wojtusiem. Jejku martwię się o Nine żeby tylko nie złapała tego chorupska...

oj Twoja Amelka uparciuszek i czeka na Wielkie Wyjście

ja też w końcówce sobie na dużo rzeczy pozwalałamFazerkamm, no właśnie ja się boję, jak ja wytrzymam bez słodkiego
Stale bym coś podjadała, ale ile można jeść? Z jednej strony może lepiej sobie pozwolić na końcówce, ale z drugiej - czemu ta waga idzie tak szybko do przodu? (moja oczywiście, bo dzidzia to raczej grubaskiem nie będzie).
... nawet dzień przed porodem wybrałam się do sklepu po zapasy
ale cholercia nie zdążyłam zjeść bo w nocy zaczęłam rodzić.. i nutella do tej pory stoi w szafce.. a ja jej zjeść nie mogę.. jej to jest straszne!
jej Asteria jak ja Cię rozumiem!!!Nie nawidze cie
jak mi sie chce czegos niezdrowego!!!!
Maksymilianek budzi się co 2h na żarełko.. cycu****e się 15-20min i idzie dalej spać.. jakby chłopaczynka nie mógł bardziej pojeść i dłużej pospać.. achh :-) uroki macierzyństwa 
I też trzymam bardzo mocno zaciśnięte kciuki i nie bój się ! Jak ty dasz radę ze swoim strachem, to ja już na pewno też:-)
). Jak sobie coś postanowię to nie ma mocnych
16 mam wizytę a 19 jestem umówiona do szpitala na KTG i ewentualne wywołanie jak nic się nie ruszy samo. Ale tak się boję oxy, że szok! Jednak lepiej żeby ruszyło naturalnie.