Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
malutkans-no to mi na odwrot- twardnieje jak za duzo chodze i np sprzatam schylam sie itd.. a jak odpoczne to jest ok. Asteria-ja sie jeszcze nie wybieram na porodowke
Pępek... Ja swój znielubiłam, za to P. ma z niego niesamowita radochę, bo zależnie od tego, jak się Młody wypchnie, ma różne dziwne kształty... Cóż, pozostaje mi czekać do porodu, a raczej do momentu, gdy po porodzie wrócę do normy. Bo wrócę
Mój pępek jak się podnoszę to przybiera kształt antenki:-)
Bakalia Też mam ciemniejszy pępek, myślałam, że to nienormalne, ale nie jestem sama;-) Myślałam, że to po kolczyku barwę zmienił, szorowałam i nic
Malutkans ja tak jak Anielka mam, jak coś robię (sprzątam, chodzę itd) to brzuch twardnieje a jak leże jest ok Strzyga to oczywista oczywistość, że wrócimy do formy! Ja nawet mam zamiar wyglądać, lepiej niż przed ciążą ;D
jej a ja juz myslalm ze tylko ja mam taka antene na brzuchu no ale nie jestem sama
dzis musze zakupic nutelle bo co ide do sklepu to ja omijam ale rano jak wstalam mialam taka ochote mniam i mam w nose juz te kilogramy kupie sobie i zjem a co ?? pozniej nie bedzie wolno :-) i ja bede miala z tej nuteli radoche i maly :-)
dziewczyny ale ja napisalam ze jak za duzo laze to twardnieje chyba zele sie wyrazilam :-)
a to dziwne mi twardnieje jak tylko wstanę,wręcz błyskawicznie robi się twardy i trzyma tak aż usiądą lub się położę. już się do tego przyzwyczaiłam bo mam tak od jakiegoś czasu.
A ja wlasnie leze, oglądam tv, staram się znieść lekki bol spowodowany rozpychaniem się małej w szyjce macicy, i robię sobie ten masaż sutkow. A co! Napewno mi nie zaszkodzi, a mogę spróbować
jejuś kobitki ratujcie!! nie mam pojęcia co na obiad mogę zjeść.. zero pomysłów.. a strasznie już głodna jestem.. muszę coś zjeść by mieć pokarm..
zawsze miałam problem z wymyślaniem obiadów a teraz jak są ograniczenia to jakiś koszmar...
malutkans-sorki- to ja namieszalam :-) jakas glupia jestem i nawet poprawnie nie umiem czytac fazerkam-tez brak mi pomyslu na obiad, a jeszcze Ty masz ograniczenia- niestety nie pomoge