Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To będziesz zdawała mi relacje, bo ja w środę, i sie boje bardzo.Gabryś w poniedziałek![]()
Nie, nie widziałam, ale w niedziele jak sie uda to obowiązkowo bedzie kino. Chce iść wlasnie na ten film lub na drugi, którego niecierpliwie wyczekiwalam. Mianowicie ' porozmawiajmy o kevinie 'Spoko spoko nie my pierwsze nie my ostatnie
Bardzo przyzwoite recenzje ma Twoja dziewczyna z tatuażem, widziałaś?
Ona jest okropna z wwyglądu przecież, przynajmniej wg mnie :d a na film czekam już długo,od momentu zobaczenia zwiastunu filmu po raz pierwszy. Z tego co wiem dziś jest jego premiera. Ja uwielbiam takie kontrowersyjne, psychologiczne filmy. Muszę koniecznie zdarzyć go zobaczyć.Porozmawiajmy o Kevinie wygląda tak zacnie, ze sama sie zastanawiam kurcze to moze byc bardzo dobry film. Zreszta lubię Tildę Swinton wciąż nie moge się zdecydować czy ona ładna czy brzydka.
Ja lecę dzis od rana : Niepokonani, teraz Devil`s Double a na deser Armadillo
Ale mi narobiłaś smaka na tego Kevina ja Cię...