• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

reklama
Witajcie
Pewnie nikt mnie juz nie pamięta ale ze już styczeń wiec musiałam wpasc i zobaczycz ile juz dzieciaczkó na świecie ze względu na sentyment !!!!!!!!!!!!!
KOCHANE BARDZO WAM GRATULUJĘ I ŻYCZĘ SZYBCIUTKICH PORODÓW TYM KTÓRE NADAL W 2w1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moze i Ja teraz bym juz tuliła swoją kruszynkę ale na razie mam swoją malutką kruszynkę w brzuszku i mam nadzieje ze juz tym razem dotrwam do szczęśliwgo konca !!!!!!!!!!!!!!!!!!

CAŁUJE WAS MOCNO I BEDE ZAGLĄDAĆ SOBIE I PODZIWIAĆ WASZE MALUSZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej dziewczyny ja UMIERAM !!! bardzo boli mnie brzuch jeszcze gorzej niz na miesiaczke, dobrze ze to sa mijajace bole :-( Powiedzcie mi czy moglam wziasc NO-SPE?? Bo juz nie wyrabialam, caly dzien spokoj a jak przychodzi wieczor to sie zaczyna moze to poczatki, cos sie zaczyna dziac:szok: od 3 dni tak mam. Kazalam mezowi zatankowac auto w razie czego.

no ja juz musialam wziasc NOSPE bo bnie dawalam rady, moze troche przejdzie, mala sie rusza jakby miala ADHD :-D
no właśnie :) u mnie też i dlatego nie martwię się tym zbytnio. na poród się nie zapowiada,podobno przed rozwiązaniem maluch robi się bardziej spokojny. a tu takie harce... pewnie to ciąg dalszy przepowiadających:)

reklama
Tysia ja na bóle brzucha biorę dwie na noc tabletki. Ale nie wiem ile można wziąć ( ile się dopuszcza). Mi dwie ulgę przynoszą.
Poczytałam opowieści styczniówek z porodówki i sms od Kasi. I normalnie wkurza mnie to średniowieczne podejście w szpitalach do porodu. Jak kobieta się męczy, oksy nie działa, to po jakiego grzyba dalej dawać jej i czekać aż urodzi naturalnie. Ja pierdziele...I po co? po to żeby i tak urodzić potem przez cc. Chore to jest dla mnie i denerwuje mnie strasznie. To się nazywa akcja "rodzić po ludzku". To nie jest ludzkie ani trochę:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry