Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o kurde .... co zrobić, by mi się przyśniły dziś ryby?? ;-) będę o nich myśleć nieustannieO i ja też miałam dziś dziwny sen. Śniły mi się ryby..no i że zaczełam je jeść...sprawdziłam przed chwilą w necie w senniku i tłumaczenie snu.. jeść ryby - dla kobiet łatwy poródno i jestem teraz meeega szczęśliwa...bo moje sny się sprawdzają :-):-)
P. zajrzyj na allegro ... nazywa się to otulaczek i możesz kupić taniej np: Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[11323]=1&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3ETo piszę ja ~P.
Widziałem plakat o karmieniu piersią, a na dole był MAGICZNY KOCYK, od razu wyszukałem w google i stwierdzam - KUPUJEMY!!!
Red Castle Magiczny Kocyk Miracle Blanket - Akcesoria dla dzieci Red Castle - Red Castle
leżałam na porodówce w środę, czwartek i piątek i mimo tego że byłam w pojedynczej sali to słyszałam rodzące i cierpiące z bólu kobiety :-( w życiu tego nie zapomnę i myślę że ślad w mojej głowie pozostanie już nie wspomnę swojego porodu.
Ale teraz jakoś, jak mnie coś łapie, to nie panikuję i nie boję się. Jeszcze miesiąc temu każde ukłucie w brzuchu a ja ze strachu się pociłam. Może jakoś podświadomie przygotowałam się do porodu i dlatego mniej tego strachu.