Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Tysia ty mi tu szybko mów, bo zaraz padnę, jak to u ciebie wyglądało z tym czopem i poplamianiem.
Mi (chyba) od 2-3 dni jakby odchodzi ten czop-ale nie taki jak opisują tylko przezroczysta gęsta jak białko kurze wydzielina i tak w porcjach. Dopiero dziś miałam leciutkie plamienie krwią. I zaraz dostanę zawału-nie wiem co robić. Wizyta jutro o 17ej. Skurcze mam tylko w nocy 1 na godzine. Mały bardzo intensywnie sie rusza od 2 dni i brzuch mi wywraca we wszystkie mozliwe strony, szczególnie jak coś zjem a jem na potęge co popadnie.\
kurde za 2 dni mam centralnie termin jak mój mały chce być taki dokładny perfekcjonista od początku to chyba padnę.... a tak go ładnie prosze zeby jeszcze posiedział tydzień, no chociaż 7 dni, ale widze ze te nasze brzdące maja nasze prośby za nic. I chyba na nic mój afirmacyjny suwaczek.[/B]
Gośka a czemu Ty hymnu słuchałaś ???
No i jeśli była to wersja wykonana przez Edytę Górniak to nie dziwię się, że się popłakałaś, ale chyba ze śmiechu![]()

JAk mały będzie miał ochotę to i bez czopa wyjkdzie. Jak nie będzie chciał to i bez czopa posiedzi.
.