Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe, bo Alka była tylko na próbie w szpitalu, obejrzeć jak tam jestDzień się kończy pięknie, piłka kupiona, Alka jeszcze zapakowana, mogę iść spać :-)

Dzięki kochana za optymizm ... Spałam 11 godzin, z 1 przerwą na siku i skurczy ani widu ani słychu ... To jeszcze nie dziśoj tam,a może własnie ten jutrzejszy dzień Cię zaskoczy pięknymi skurczamipodobno nie wolno tracić nadziei
![]()

niedługo?? Fazerka to jeszcze mogą być ze 2 tyg ... ja pewnie urodzę w ostatnim, dopuszczalnym terminie i niki pewnie też, podobnie jak kilka innych mamusiekniki ciesz się ciesz Kochana!! 40tydz. oznacza że już niedługo przytulisz swojego Szkraba ;-) a ja jestem baaaardzo ciekawa jakiej płci będzie ten Szkrab![]()
.... ale co tam, damy radę ... I ja się witam. Z bólem głowy, katarem, złym samopoczuciem. Pokarało mnie za to, że Alki nie chcę wpuścić w kolejkę - no dobra moja droga, chcesz to dajesz. Ja cierpliwie poczekam. Poczytam książkę, pooglądam TV jeszcze na spokojnie.

ejjj ale ja nie jestem aż taka wiedźma, żeby siać urok ... nastawiłam się już na luty więc spoko .... chyba zaraz zapiszę się na forum lutówek 

objawów ciążowych nadal brak, tym bardziej porodowych ... idę się wykąpać, ogarnę mieszkanie, bo wszystko ze szpitala leży dosłownie rzucone na kanapie w salonie - nie miałam wczoraj sił, a potem pojadę na zakupy i pomyślę o jakimś obiedzie .... macie może jakiś pomysł na dziś bo ja kompletnie nie wiem co mogłabym zrobić ... jakoś brak pomysłu 
?? Co do lutówek, to się A. pytał, czemu tam nie wchodzę, skoro i tak nie urodzę w styczniu i mnie zdenerwował. Nie będę się jakimś obcym dziewczynom wyżalać, jak tu mnie znają-mam rację??Skoro styczniówki mogły w grudniu rodzić, to my możemy w lutym
.
.
.... poza tym koleżanka poprosiła, żebym pojechała razem z nią na porodówkę, a ona ma termin 3 tyg po mnie, więc co mi tam ... ja się spóźnię 1,5tyg a ona 1,5 tyg się pospieszy i pojedziemy se razem
wszystko się pięknie układa, więc i nastrój dopisuje hehe