Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No dobra, znalazłam plus w tej całej sytuacji.
Część z nas jest grudniowymi styczniówkami w związku z czym my też jesteśmy wyjątkowe - będziemy styczniówkami lutowymi. O!
Co to za sztuka urodzić w styczniu mając termin styczniowy. Błahostka. A my urodzimy w lutym, bo takie jesteśmy zajebiste!
(Ide skakać na piłce bo mnie to też jakoś nie przekonuje)
Kuna mać, ile nas zostało?
Ja wiedziałam, wpisując się w forum BB, że nawet data 10.01 by mnie wysłała na koniec kolejki. Tak mam - jestem zbyt uprzejma i wszystkich przepuszczam. Jutro pewnie monologi będę z sobą prowadzić w tym forum.
jeszcze nas trochę zostałojest jeszcze anielka,alka,marcia...i jeszcze kilka dziewczyn by się znalazło
ale chyba trzeba uaktywnić listę
![]()
............. ach no i elastico 

.... wczoraj natomiast mój dobry humorek skończył się płaczem .... najpierw M. dostał zjebkę (w sumie za nic) później się poryczałam, a na koniec nie potrafiłam odpowiedzieć sobie na pytanie o co mi w ogóle chodziło 
może dziś mi będzie lepiej
Alka a skąd wiesz, że elastico nie urodziła? Masz z nią kontakt...?

To pewnie przez te konie jeszcze nie urodziłaś![]()