tiramisu1976
Fanka BB :)
paracetamol mi kazano brać jak coś boli
Kurczę jutro ostatni dzień moj wózek na allegro stoi...ciekawe czy ktoś się skusi![]()
a to trzymam kciuki zeby klient sie znalazł :-)
nie mam pojęcia co dzisiaj ugotować... ma ktoś pomysł?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
paracetamol mi kazano brać jak coś boli
Kurczę jutro ostatni dzień moj wózek na allegro stoi...ciekawe czy ktoś się skusi![]()
I bierz no-spę jak bardzo brzuszek boli.Ojjjjjj Współczuje ...... jeszcze trochę i powinny minąć te dni w niepamięć.
och biedna ty. uczy sie cierpliwosci to wszystko na pewno. strasznie ci wspolczuje. a tym bardziej ze nikt nie wie tak naprawde jaka jest przyczynahejka
bylam u gina i wrocilam po 22.
Wiec z dzidzią ok. Zrobił szybkie usgtylko czy serce widać i nic się nie odkleja. Dostalam kolejne dwie luteiny. Nie wie skad to wszystko sie dzieje...jednak normalne to nie jest. Być może mam gdzieś mi się kosmówka odkleja minimalnie i tego nie widać na USG. Nic nie można zrobić. Myśleć pozytywnie no i dalej matka natura zadecyduje. W sumie to srednio sie uspokoiłam.
to ja juz jakis czas temu wlasnie slyszalam. no tylko ciekawe jak to jest. bo z tego co ja slyszalam to trzeba zazadac od szpitala wystawienia rachunku za te znieczulenie. a oni na pewno beda chetni. ja to pewnie najpierw bym urodzila a pozniej zaczela z nimi wojowac.Wczoraj czytałam wywiad z panią Kopacz. Za znieczulenia się nie powinno płacić. Płaci tego kto nie zna prawa. Można się ubiegać od NFZ potem zwrot kasy za znieczulenie![]()
no wlasnie tak to u nas jest z ta dostepnoscia.Pytałam mojej lekarki, jak w szpitalu, gdzie chcę rodzić, podchodzą do tematu znieczulenia i odpowiedziała, że podają jeśli anestezjolog jest dostępny i jeśli akcja porodowa jest już w tempie.
ostanio ogladalam kabaret i wlasnie bylo ze prosciej by bylo nam wszystkim polakom mowic zamiast zlotowki - lapowkiwidzę że w Polsce zaczyna się to samo dziać co tutaj... próbują zdzierać kasę od ludzinie dajcie się! bo zrobi się tak jak tutaj! legalne tzw. łapówki
![]()
apap mozna brac.Dziewczyny tak mnie strasznie boli głowa. Od wczoraj. Boje się brać cokolwiek - myślicie, że apap mogę wziąc?