tiramisu1976
Fanka BB :)
paracetamol mi kazano brać jak coś boli
Kurczę jutro ostatni dzień moj wózek na allegro stoi...ciekawe czy ktoś się skusi![]()
a to trzymam kciuki zeby klient sie znalazł :-)
nie mam pojęcia co dzisiaj ugotować... ma ktoś pomysł?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
paracetamol mi kazano brać jak coś boli
Kurczę jutro ostatni dzień moj wózek na allegro stoi...ciekawe czy ktoś się skusi![]()
I bierz no-spę jak bardzo brzuszek boli.Ojjjjjj Współczuje ...... jeszcze trochę i powinny minąć te dni w niepamięć.
och biedna ty. uczy sie cierpliwosci to wszystko na pewno. strasznie ci wspolczuje. a tym bardziej ze nikt nie wie tak naprawde jaka jest przyczynahejka
bylam u gina i wrocilam po 22.
Wiec z dzidzią ok. Zrobił szybkie usgtylko czy serce widać i nic się nie odkleja. Dostalam kolejne dwie luteiny. Nie wie skad to wszystko sie dzieje...jednak normalne to nie jest. Być może mam gdzieś mi się kosmówka odkleja minimalnie i tego nie widać na USG. Nic nie można zrobić. Myśleć pozytywnie no i dalej matka natura zadecyduje. W sumie to srednio sie uspokoiłam.
to ja juz jakis czas temu wlasnie slyszalam. no tylko ciekawe jak to jest. bo z tego co ja slyszalam to trzeba zazadac od szpitala wystawienia rachunku za te znieczulenie. a oni na pewno beda chetni. ja to pewnie najpierw bym urodzila a pozniej zaczela z nimi wojowac.Wczoraj czytałam wywiad z panią Kopacz. Za znieczulenia się nie powinno płacić. Płaci tego kto nie zna prawa. Można się ubiegać od NFZ potem zwrot kasy za znieczulenie![]()
no wlasnie tak to u nas jest z ta dostepnoscia.Pytałam mojej lekarki, jak w szpitalu, gdzie chcę rodzić, podchodzą do tematu znieczulenia i odpowiedziała, że podają jeśli anestezjolog jest dostępny i jeśli akcja porodowa jest już w tempie.
ostanio ogladalam kabaret i wlasnie bylo ze prosciej by bylo nam wszystkim polakom mowic zamiast zlotowki - lapowkiwidzę że w Polsce zaczyna się to samo dziać co tutaj... próbują zdzierać kasę od ludzinie dajcie się! bo zrobi się tak jak tutaj! legalne tzw. łapówki
![]()
apap mozna brac.Dziewczyny tak mnie strasznie boli głowa. Od wczoraj. Boje się brać cokolwiek - myślicie, że apap mogę wziąc?