Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj oj takiej kielbaski z ogniska to bym zjadla z musztarda i swierzym chlebela ja dopiero wróciłam z ogrodu: skosiliśmy trawę i na koniec zrobiliśmy małe ognisko z kiełbaskami :-)

udanego wyjazdu!!my w nocy wyjezdzamy na urlop![]()
szybko rosnie i swedzi. moj czasem tylko swedzi, ale ja mialam zapas skoryDziewczynki czy Was już swędzą brzuchy?
ja czuje jak sie tam przekreca i napina w brzuch.mam pytanie do wszystkich styczniówek, czy któraś z Was czuje już ruchy dzieciątka?
ja nie mam pojecia jak to jest z tymi rozstepami. po okresie dojrzewania mam mnustwo cienkich kreseczek na udach i piersiach.I ja muszę kupić jakieś smarowidło na brzuch. Możecie coś polecić? Bo wcześniej smarowałam Ziają ale nie polecam. Chociaż z tego co wiem, to rozstępy nie są od nas zależne.
Hej. Chciałam się pochwalić swoim pomysłem prześwietnym jakim jest uszycie patchworkowej kołderki/narzuty dla małego brzdąca. Mam już wzór.
Dodam, że będzie to pierwsze dziecko i pierwsza kołderka. W ogóle pierwszy patchwork
Ambitnie podchodzę do pomysłu i..nie wiem od czego zacząć![]()