reklama

Styczeń 2012

reklama
i wapno mu daj, i sa ponadz krople fenistil ( dla dzieci sa, to moze i dla doroslych) szybciej ponadz lagodz podraznienie niz zel, ale dla niektorych zwykly zyrtek tez dziala.

ja na komary kupiłam jakiego Agenta w superpharm kiedys, bo byla w promocji. I działa. Dziś grabiłam ogródek i żaden się na mnie nie połasił. Choć przed spryskaniem się gryzły jak szalone.

A na obiad dziś kukurydza :) pomysłowo, wiem:) a bardzo ambitnie. hehe

wysiadłam dzisiaj z autobusu, bo zrobiło mi sie niedobrze.. sprytnie stwierdziłam, że jak na chwile usiąde i wezmę parę głebokich oddechów to mi przejdzie, ale po pierwszym wdechu miałam sprint w krzaki no i nie zdążyłam dobiec:D nie ma to jak zwymiotować przy przystanku z tłumem gapiów:D

bylam u lekarza i zbadal mocz okazalo sie ze jest ok, a bole brzucha pochodza od tego ze wszytsko rosnie i sie rozciaga, talko aukrat czemu ja musze tak mocno to odczowac i zwijac sie z boolu?? i lekarz dal mi namiary na polska polozna i mowil zebym sie skontaktowala z nia bo jego zdaniem jest mi potrzebny ktos kto mi wszytsko wyjasni i do kogo w razie w bede mogla zadzwonic...aha i powiedzial i ze musze zrozumic ze ciaza to nie choroba :baffled: hmm ja wcale tak nie uwazam....ale i tak sie ciesze z tej polskiej poloznej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry