Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Vileyka no to faktycznie ostatnia nie będę![]()
mi podawali podczas porodu bo sie nie zdecydowalam na znieczulenie. ale ja nie polecam, moze to troszke wmniejszylo bol porodowy ale na pewno bardzo mnie otepilo i czulam sie strasznie spowolniona. nie podobalo mi sie to. ja z natury nie lubie otepienia po wszelakich urzywkach i tego gazu tez nie lubieslyszalyscie moze o porodach z gazem rozweselajacym ? teraz bede rodzic w innym szpitalu a tu wlasnie mozna prosic o takie co i podaja bez problemu ale czy to cos pomaga..
ja bylam w zwiazku z wada wzroku u okulisty wlasnie tak ok 7-8 miesiaca ciazy. okulista stwierdzil brak przeciwskazan do sn a ja strasznie nie chcialam cc wiec bylam zadowolona z jego diagnozy.Wiem, ze o tym zy sa wskazania do c przy wadzie wzroku i korekcji wady wzroku decyduje okulista i ginekolog. Ale gdy dzwonilam do centrum okulistycznego, gdzie robilam zabieg, powiedziano mi, ze to dopiero pod koniec ciazy trzeba przyjsc i wtedy badaja oko i deyduja.