Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A odnośnie tego, że będziemy mieć prawdopodobnie drugiego chłopca, to jestem zła na rodzinkę.
Ja się cieszę i dzwonię do rodziców, teściów, a oni się zachowują jakbym chciała pocieszenia i "na siłę" szukają dobrych stron.
Dobrze, że mężuś cieszy się z każdej opcji - na niego zawsze można liczyć.
Wiem, ze o tym zy sa wskazania do c przy wadzie wzroku i korekcji wady wzroku decyduje okulista i ginekolog. Ale gdy dzwonilam do centrum okulistycznego, gdzie robilam zabieg, powiedziano mi, ze to dopiero pod koniec ciazy trzeba przyjsc i wtedy badaja oko i deyduja. Dlatego ciekawa jestem jak to bylo u Was :-)
Myszka2607-Czy ten okulista z Krakowa okreslil Ci juz we wczesnym etapie ciazy wskazanie do cc? Jesli mozna, to prosze o namiar do niego :-) Gdzie w Krakowie rodzilas i gdzie chcialabys rodzic? Ja wybieram sie do Ujastka.
Ja miałam cc i bardzo długo do siebie dochodziłam, chociaż byłam ładnie zszyta i wyczyszczona (bardzo krótko i niewiele krwawiłam). Pierwsze doby po porodzie dosyć bolesne, dłużej też miałam brzuch poporodowy. Znajome rodzące naturalnie już kilka godzin później chodziły i bez problemu opiekowały się dzieckiem, brzuszek schodził niemal natychmiast. Gdybym miała wybór to zdecydowanie wybrałabym poród sn. Nie miałam tego wyboru, teraz pewnie będzie to samo.2) Jesli to Wasza druga lub trzecia ciaza, to czy wczesniej rodzilyscie naturalnie czy cc? I jakie macie doswiadczenia? Ze wzgledu na to, ze mialam wade wzroku i jestem po zabiegu i widze super, wolalabym chyba cc :-)