• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych!
Trzymam kciuki za zdrowe i piekne (juz) 8 miesiecy:)
Ach jak ten czas szybko leci. Rok temu na poczatku maja dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, a teraz nasze cudo juz 4 miesiace konczy!
Powodzenia! trzymajcie sie kochane!

reklama
Pati super ze wszystko ok :) ja czekam na telefon od gina z terminem wizyty, mam nadzieje ze umowi mnie na przyszly tydzien. Wspolczuje wam pogody, u nas cieplo i slonecznie.

Hej dziewczyny wielkie dziekuje!
I trzymam kciuki za Wasze fasolki i za dobre wiesci od gin!
Ja wczoraj mialam imprezke rodzinna na ktorej oglosilismy nsza niespodzianke, dziadkowie zadowoleni, juz sie przekrzykuja kto gdzie i co trzea kupic i co jest potrzebne, oj bedze sie dzialo ;-)
Troche mi dokucza bol na dole (ale to podobno normalne przy tylozgieciu....) duzo mam odpoczywac i chyba reszte ciazy polece na zwolnieniach :) duzo czasu na przygotowanie gniazdka dla malenstwa :tak:
Narazie musze wyprawic synka do szkoly!
czekam niecierpliwie na wiesci od Was!

Witam wszystkich,
Wczoraj test pokazał dwie kreski od razu pobiegłam do ginekologa i przepisał mi witaminy "mamomega" oraz magnez na ból podbrzusza.
Dostałyście jakieś witaminy??

Ja tez jestem ze stycznia:) wiec tez będzie ciekawie;) moj Ł. stwierdzil ze jak bedzie to córa z moim charakterkiem to strzeli sobie w lep - albo odrazu spakuje walizy:-):-)
mnie tez sie chce cały czas spac:)
Madzia a skąd jesteś?

Na wstępnie serdecznie Wam gratuluję !!!

Też urodziłam w styczniu tyle ze 2011 sama jestem również ze stycznia
Termin miałam na 03 lutego co prawda ale córcia urodziła się 29 stycznia i dziś ma juz ponad 3 miesiące
Czekałam na ten wątek z niecierpliwością - więc zyczę Wam spokojnych i zdrowych 9 miesięcy :tak::tak::tak:

Ale to zleciało ....;-)

Też urodziłam w styczniu tyle ze 2011 sama jestem również ze stycznia
Termin miałam na 03 lutego co prawda ale córcia urodziła się 29 stycznia i dziś ma juz ponad 3 miesiące

Z niunia mialam podobnie termin na 3 marca, mala urodzila sie 21 lutego a 28 lutego ja mam urodziny.
Ja jeszcze nikomu nie powiedzialam nawet mojemu A, czekam na wizyte zeby lekarz potwierdzi ze wszystko jest ok. Z objawow to brak okresu, bolace piersi i czasami podbrusze.

zeldek gratuluje :) narazie zadnych witamin nie biore.

Zeldek GRATULACJE :) Fajnie ze nas coraz wiecej :)
Mnie gin nie przepisała witamin a jedynie mam brać kwas foliowy który juz biore pare miesięcy :) No i luteinę tez biorę !!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry