• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

hej dziewczyny dopiero dojrzalam ze juz jest styczen 2012 boze ale tan czas leci jestem styczniowka 2011 troszke wam zazdroszcze z lezka w oku wspominam te pierwsze testy i usg potem rosnacy brzuszek i pierwsze ruchy zycze wam zeby to byly wyjatkowe pod kazdym wzgledem miesiace do stycznia :-)

ps tak na marginesie skorzystam z okazji i napisze ze jakby ktoras chciala to mam na sprzedaz sukienke dzinsowa ogrodniczke na sprzedaz z regulacja na rosnacy brzuszek wiec jakby ktoras byla chetna to prosze o pw

reklama
mamuska bardzo mi przykro..... do konca wierzylam..... bylysmy tu od poczatku razem.... ale nic, widocznie tak mialo byc... a teraz juz samo pozytywne myslenie, trzymaj sie cieplo, wykuruj sie, postaw sie na nogi, zrob wszystkie badania i celuj na styczen 2013 :)
Tule mocno :*

mamuśka musisz być silna, nie poddawaj się, ja ostatnie dni uspokoić się nie mogę i prawie cały czas płaczę ale to ze strachu o to maleństwo które mam nadzieję grzeje się tam cieplutko, w poniedziałek będę wiedziała a do tego czasu niepokój i mnóstwo złych myśli...

Dzieczynki przepraszam ale chyba się na jakiś czas pożegnam z Wami. Nie zrozumcie mnie źle - z moja fasolką wszystko dobrze, ale za bardzo martwię się tym co niektóre z Was spotkało i zaczęłam się bać o siebie, chyba jak na razie zupełnie niepotrzebnie. Cały czas myślę że te rzeczy nas też spotkają......to tyle....wpadnę do Was za jakiś czas.....trzymajcie się Kochane i pogłaskajcie sie po brzuszkach ode mnie :-)

Hellooou! :-) Dzisiaj zapowiada się tak fantastyczna pogoda (przynajmniej tutaj), że nie da się nie myśleć pozytywnie! Ja poleguję, ile mogę, dużo piję i staram się niczym nie stresować. Dziś w końcu wraca mój M. Już mi się przestało podobać siedzenie samej w domu, więc strasznie się cieszę :)
Miłego dzionka Wam życzę!

A moja szacowna dupa jeszcze się nie podniosła z łóżka. Ale już jestem po śniadaniu i jeszcze nie zwymiotowałam, więc to może być naprawdę piękny dzień :)

witam kochane:)
ale szalejecie w zyciu was nie nadrobie:)
15 lipca obrona wiec od 18 lipca sie tu zadomowie a narazie sporadycznie bede o sobie przypominac:)
wczoraj bylam na usg serduszko juz bilo, dostalam luteinke liste badan do zrobienia kilka wskazowek i kontrola za dwa tygodnie:)
czuje sie nie najgorzej choc dobija mnie to ogolnie rozbicie szczegolnie ze musze pisac prace a sil i motywacji brak :(
trzymam za nas wszystkie kciuki, i zeby nam pierwszy trymest lekkim byl :P buziaki dla wszystkich styczniowek :*

reklama
A ja umówiłam się wreszcie do lekarza! Po wielu bojach udało mi się dopiero na 7.06 :-( ale przynajmniej do lekarki, która (licząc na oceny w rankingach internetowych) nie jest rzeźnikiem... Ech, taki los chodzenia na NFZ :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry