• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

pancia no to życzę abyś trafiła do dobrego lekarza. Ja osobiście chodzę prywatnie ,ale to bo i blisko mam do Gina to i ogólnie super gościu jest.
A i dziewczyny teraz jestem 3w1 ;-)

reklama
Marcepanek, wielkie, podwójne gratulacje! Skoro jesteś stworzona do rodzenia dzieci no to masz - dwa szczęścia na raz! Przynajmniej później nie będziecie mieli dylematu, czy i kiedy decydować się na następne. No chyba że jeszcze Wam będzie mało! Dobrze pamiętam, że to już czwóreczka razem będzie w domciu? :)

pola tak czwóreczka będzie ;-) ale dla mnie to już za dużo. Dlatego od razu zapowiedziałam małżowi ,że teraz to już stanowczo koniec i więcej nie chce. Istne szaleństwo jak dla mnie.

Marcepanek: dzięki, mam nadzieję, że faktycznie lekarka będzie ok. Jak nie, to najwyżej przeniosę się do prywatnego, ale będzie ciężko...
A podwójnego szczęścia gratuluję! :-) Faktycznie 4 to już sporo (chociaż są tacy, co jeszcze by chcieli ;-)), ale to dużo więcej też do kochania :-)

Marcepanek: gratuluje, tyle szczescia na raz. wiesz, ilekroć patrzę na Twoje zdjęcie mam wrażenie że sie znamy, czy Ty studiowalas w warszawie?

Ja mam dzisiaj kryzys, chyba po tych wczorajszych smutnych wieściach.
ANia.

panna nikt dziękuje ;-) Nie studiowałam w Warszawie ,mam tylko nadzieję ,że miło Ci się kojarzy osoba do której jestem podobna :-D
Co za zakręcone ostatnie dni...dla mnie wciąż wielki szok ...

oceanica, witam serdecznie. Gratuluję fasolki i niech Ci tu z nami dobrze będzie :)

panna.nikt, pomyśl, że każdy dzień przybliża nas do dwunastego tygodnia. Z każdym dniem szanse są większe. Wyłączamy myślówę i rozpoczynamy popołudniowy relaksik!:cool2:

reklama
Czekam na 20:00 ;) idziemy na usg ;)
Kurcze odwlekalismy i odwlekalismy nie planowalismy mimo ze mam 29 lat ;) ale teraz tak sie ciesze i nie wyobrazam sobie ze moglboby byc inaczej ;)
I nie wiem jak wy ale ja myślalam że te nudności i cała reszta to trochę przereklamowane jest i takie przesadzone w opowieściach. A teraz sukcesem jest dojazd 20 km do pracy bez ani jednej stacji benzynowej po drodze ;) Czuje się jakby moje cycki było widać z kosmosu niczym mur chiński ( co bedzie potem ?) są takie ..... inne;) I suszy mnie non stop też tak macie? Że 3l lekką ręką Wam wchodzą?
pozdrawiam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry