• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

malutka wspólczuje!! niby kobieta, która jest już matką kobiete w ciazy zrozumie... a jednak :/ widze ze tesciowa nie daje taryfy ulgowej :/ pokaz pozniej fotke z nowa fryzurka :* i sie w ogole nie przejmuj!
livastrid zapraszam na golabeczki !!! a ten sosik... mmmm... wyszedl mi nieziemski! <skromna> ;P

reklama
Pati e tam nie ma czego zazdrościć :) mi już tęskno za Polska :) owszem ciepłe kraje są fajne na wakacje itp :) ale chodzić tutaj w ciąży to porażka!! my ciężarne 2xbardziej odczuwamy temperaturę :) tak jak zawszę mój mąż narzekał że gorąco a mi wiecznie zimno było to teraz jest na odwrót :) ja chcę już zimę!! a las suuuper sprawa :) uwielbiałam w PL chodzić do lasu i zbierać grzybki :D
Livastrid hihi grecy fajni ludzie :) tacy wyluzowani :) pozazdrościć mi tylko zostaje sąsiadowi i Tobie tej wiejsko-leśnej okolicy :) ja z wielką chęcią bym się zamieniła :) choć Grecję też kocham :)

Liv Haslo super pasujace!!!! Gotland jest sliczny!!!!! Fårö - malownicze miejsce, nie bylam, ale na emeryturke mysle bedzie super!!!! Ja tez mysle o owcach i gaskach i malutkim pensjonacie do ktorego beda przyjezdzac co roku stali, zaprzyjaznieni goscie..... hm, border collie juz mam to i owce sie kiedys znajda :)))))
Sarat wscieklas sie z tym gotowaniem :)))) mniam mniam mniam...... zapiekanka byla przepyszna, nawet mojej wybrednej corce smakowala!!!! A teraz prosze o przepis na salatke kebab, jadlam kiedys i bardzo mi smakowala, prosze prosze napisz jak ja sie robi!!!!
Bakalia Holandia na emeryturke tez niczego sobie, jest duzo zielonych lak do wypasu owiec ;)
Fazerka tu sie zgodze upal w ciazy to masakra i wspolczuje Ci troszke ale za to widoki rekompensuja wszystko!!!!!

a to prawda :) widoki są prześliczne! polecam! i zima łagodniejsza niż w PL :) to mi się podoba.. bo ja ogólnie to zmarzluch jestem :P
a co do sałatki to znam jeden przepis :) mniammm uwielbiam ją :) przepis w odpowiednim miejscu za sek napiszę :)

Doczytałam, nie można was zostawić na chwilę, bo później ciężko nadrobić.
Pati, oszczędzaj się koniecznie, ja chyba jutro wybiorę się do naszego h&m głównie po ubrania dla chłopców
Marcia niech synek szybko zdrowieje.
Malutkans zabrałabym męża i uciekła jak najszybciej od takiej teściowej, moja generalnie jest w porządku, ale nie zniosłabym jej dłużej niż jakieś 3 dni bez przerwy.

Mi emerytura marzy się w jakimś ciepłym kraju, chciałabym mieć dom blisko morza w Hiszpanii lub na południu Francji, oczywiście z klimatyzacją i basenem. Pomarzyć zawsze można.

Marcia całyski dla małego:)

Malutka... emeryci tak maja jeszcze w taka pogode;) ja tez chodze jak bomba zegarowa... nas jutro nawiedza tesciowa;-/ wrecz skacze z radosci...

Sarat ja tez mam golabki - nie robiłam ale przywiozłam od babci:) miała dać kilka - d dostałam cały gar:D chyba z 20 szt.

Pati - klapsa dostaniesz jak sie nie uspokoisz;P

Iga Hiszpania, apartament, klima taaaaa to sie nazywa emeryturka :))) pamietaj, ze marzenia sie spelniaja!!!!!! Bede sie oszczedzac a Ty pamietaj wiesciach z hurtowni chaber!
Asteria juz bede grzeczna ;) zycze jednak milej i spokojnej wizyty tesciowej!!!!!

Dzieki laseczki,

Moje dzieciatko już śpi. Kurcze jak dziecko chore to i matka odczuwa sie bez powera...
zobaczymy nockę.

Bylam w sklepie dziecięcym. Tak sobie popatrzeć co nie co :) obejrzalam wóziczki itd. Fajnie :)

troszke Was podczytam i idę. Jestem nie w sosie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry