• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

iga przykro mi bardzo!!!! Staraj się jednak dla dzidzi pomyśleć o czymś przyjemnym.... Jesteśmy z Toba!

fajnie, że mnie ktoś pamięta :-)

ala- chłopczyk, ale super !!! Gratuluję !!!

Dzięki Misia - ja trzymam kciuki za Ciebie i Twoją dzidzię - odzywaj się babo częściej :)

Jostyna witaj, zaglądaj i pisz jak najczęściej!!!

kajkapol masz kategoryczny zakaz pesymistycznego myślenia!!!!! Bo jak nie to przełożymy cię przez kolano! Rozumiemy się??? :-D Będziesz mieć zdrowe i w dodatku śliczne dzieciątko w styczniu!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Adak4 Iga73 ja się wybieram na Torwar w weekend:) O ile mój D. się nie skrzywi, bo coś nie lubi takich wypraw ale dziś go zapytam co i jak:) W każdym razie chciałabym pojechać, bo się zapowiadają naprawdę fajne targi.

a ja dziś w nocy zapomniałam że jestem w ciąży.wstałam na siusiu,a jak się kładłam, maluch potężnie kopną.w pierwszej chwili się wystraszyłam bo nie wiedziałam co to.prawie męża obudziłam.a potem głupia śmiałam się sama z siebie :)

witaj Justyna

Może jak zacznie kopac jak oszalałe to będę chciała tego spokoju w brzuszku. Narazie czekam z niecierpliwością. A Wy kobietki jak juz czujecie swoje maleństwa?? I w którym tyg?

No właśnie moje się wierci i mnie posztur****e zawsze jak usiłuję się nad czymś skupić. Teraz na przykład mam trochę roboty i chyba młode nie przepada za pozycją przy biurku przed laptopem bo wierci się niemiłosiernie. Muszę siedzieć odchylona na maksa... Przynajmniej się nie garbię.

Ufff.... u mnie dzisiaj równiutko połowa :D

Jostyna, nie przejmuj się, że jeszcze nie czujesz - ja też nie. Liv juz ma dzidziusia, a przy drugiej ciąży czuje się wcześniej.... Poza tym każda ciąża jest indywidualna... choć ja też strasznie na to czekam :)

reklama
Podobno jak w brzuszku dokazuje to i po urodzeniu będzie takie aktywne. Z tego wynika, że u mnie poszło w tatusia. Mój Mąż
był i jest taki spokojny, a ja bardziej byłam w dzieciństwie energiczna no i teraz chyba też..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry