reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

livastrid no właśnie, Ty masz jeszcze taką kochaną pociechę a ja czekam na swoją pierwszą więc ten czas strasznie mi się dłuuuuuży :-p

Alka z własnego doświadczenia wiem, że panowie ze straży miejskiej są raczej nieubłagani!!!

reklama
Alka..niestety tak jest...Ci ze straży miejskiej są najgorsi...mój P. ma dwie sprawy z nimi o coś czego nie zrobił...a mianowicie niby zaparkował tam gdzie nie można i ukradł blokadę na koło;) pomijam już fakt, że jego samochód nawet nie stał na tej ulicy co podali, a dwie obok:):) no, a oni nie mają ŻADNEGO dowodu za to P. ma świadków, że tam nie stał, a sprawa toczy się już dobre 2 lata:) w końcu sądy muszą mieć co robić:):)

Witam się:) Wczoraj miałam super dzionek, przyjechali goście, mama mojego D. razem z córką, dowieźli nam kolejną porcję ciuszków dla malutkiej:) I się okazło, że w temacie ubrankowym mam już wszystko co niezbędne i nie musze niczego kupować. Niektóre rzeczy naprawdę są cudne, zamieszcze zdjęcia ale to już po weekendzie. Do tego dostaliśmy od niej huśtawkę dla niemowlaczka, dokładnie taką:
HUŚTAWKA BUJACZEK FISHER-PRICE PRZYTULNE GNIAZDKO (1826750204) - Aukcje internetowe Allegro

A jutro jedziemy na weekend do Elbląga do mojej rodzinki:) Ciekawe jak zniosę podróż, bo przyznam, że ostatnio czuję się wyśmienicie i stąd moja nagła chęć do wyjazdów tym bardziej, że ponoć to ostatni taki piękny weekend w tym roku:)
Także kochane do poniedziałku, a w poniedziałek z samego rana...glukoza:/

Alka - no tak to wygląda, że panowie ze straży miejskiej lubią pokazywać władzę :/ I mam do nich awersję przez to.

Ja dziś kupiłam dwa pajacyki dla Remika, i jak już je kupiłam to przysiadłam i porobiłam zdjęcia rzeczom, które do tej pory zebrałam dla niego :) także jak skończe te fotki obrabiać, przycinać itp, to wrzucę na odpowiedni dział ;)

Alka- tak tak straz miejska jest najgorsza, policjanci to przy nich pikus :-)
Mami- Dziewczyny Ci juz wszystko napisaly, wiec ja tylko zycze szybkiej poprawy wynikow :-)
Anastazja- przynajmniej bedziesz miec zajecie :-)
Anisia- udanej podrozy i slonecznego weekendu :-)

A my z Mezusiem wlasnie wrocilismy z kolacji na rynku w Krakowie, najadlam sie jak nie wiem, i dostalam bukiet roz :-)
Milego wieczoru! :-)

reklama
Do góry