Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale z czy masz nie jasnosc w tym co ona pisala zdjecie z usg tez jest sfalszowane to ze jedna laska nie potrafi zlozyc tego co ona wczesniej napisala i pisze wszedzie to samo na kazdym blogu gdzie tylko pojawila sie Marcepanek to teraz wszystkie doszukuja sie tego samego to sie nazywa trik manipulacyjny
matka ktora traci swoje dziecko czasami nie potrafi skladnie opisac tego co wyniklo i co sie stalo ktos kto tego nie przezyl nie zrozumie ja tez po smierci mojego synka pisalam nieskladnie malo opisowo i tez laski mogly by pomyslec ze zmyslam ale daly mi szanse i po ogarnieciu sie i pisaniu non stop o tym wyszlam z tego amoku Marcepanek malo pisala o takich sprawach i po kazdej stracie sie ta nie skladnia nasilala
Dokladnie i to zdanie mi sie bardzo podoba i chyba w nim caly sens, niech kazda z nas sama wyciagnie wnioskiWitam, ja proponuje zamknąć już temat Marcepanka i nie ciągnąć go dłużej... dostaliśmy informacje od innych dziewczyn - każda niech sama w sobie przemyśli i wyciągnie wnioski... po co mamy się kłócić:-) mamy na tym forum czuć się dobrze i cieszyć się naszymi pociechami które mamy pod serduszkiem bo teraz to one są najważniejsze.. :-)