Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Z tego co czytalam to jednosc z bogiem cz ycos takiego, ale ni ejestm pewna, bo nie wybieralismy ze wzgledu na znaczenie raczej pokoleniowo, tak nazywala sie babcia mojego meza
Jak byłam w ciąży z moją córką to cały czas miała być Anielką, aż do chwili kiedy przeczytałam imię Julianna i już nie chciało być inaczej, jak marudzi na swoje imię to tłumaczę jej że sama sobie wybrała
ja w ogóle mam bzika na punkcie oryginalnych imion , moze nawet nie tyle oryginalnych w sensie dziwnych ile rzadko spotykanych... np w przedszkolu w grupie mojego synka jest 4 Jakubów i 4 Julie...
sama mam w miare oryginalne i zawsze mi sie to podobało.
Anielka super imię, bardzo mi się podoba:-) U nas będzie Weronika jesli dziewczynka albo Kacperek jeśli chłopiec, jakoś od razu na te imiona wpadliśmy i tak zostało:-)