reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Masz rację, ale pomyśl czy spotkałaś kiedyś kobietę, która poroniła, raz lub wiecej i pisze o osobie, że jest stworzona do rodzenia dzieci niczym boginii płodności?
Ja jestem ostrożniejsza...
z tego co pamientam to jej to powiedzial ktos w szpitalu juz nie pamietam czy polozna czy lekarz a dziewczyna ma prawo chciec dzieci ile tylko sobie zamazy poronienie czy smierc dziecka juz w pozniejszym czasie z roznych przyczyn nie powinno skreslac matki do chcenia kolejnego widac dziewczyna chce tak a nie inaczej ta kolezanka ktora wam wyslala linka o Marcepanku wdala sie w dyskusje z dziewczyna z poronien i ona sugerowala ze cos jest z Marcepankiem nie tak skoro po poronieniu zaraz znowu jest w ciazy ja wam tak powiem szczeze to jest jej wybor i jej zyciowa sprawa co robi po ja tez powinnam odczekac przynamiej rok a nie zrobilam tego bo wiem ze sie uda na forum jest dziewczyna ktora tez sracila z zaawansowanej ciazy dziecko i byla po cc i co teraz po 4 mies znowu zaszla i juz jest grubo po ponad polowie i tez mozna by bylo powiedziec ze cos z nia nie tak

a co do stwierdzenia ze Marcepanek ma chorobe psychiczna to jak bys dobrze obejzala pierwszego posta to bys widziala z skad wziolam ten cytat

i jeszcze jedno wypowiadanie swojego zdania jest super tylko nie na publiku skoro juz dal wam ktos takiego cynka to powinnyscie same przeanalizowac to a nie wyrazac zdanie w taki sposob na jakim kolwiek blogu

zakanczam ten temat bo i tak do lady nie dojdziemy

Ostatnia edycja:
klavell mam znajomego niemca i on nie mial problemow z nauka nor, bo wlasnie podobny jezyk dla niego, wiec moze ja powinnam sprobowac chwycic niemiecki:-D

karmelowa
to jak kiedys bedziesz miala czas to smialo wpadaj, bo lepiej sie oglada na zywo niz na zdjeciach. Ja mieszkam na poludniu, u mnie fiordow typowych nie ma. Sag nie czytalam, ale lubie kryminal;-)

z tego co pamientam to jej to powiedzial ktos w szpitalu juz nie pamietam czy polozna czy lekarz a dziewczyna ma prawo chciec dzieci ile tylko sobie zamazy poronienie czy smierc dziecka juz w pozniejszym czasie z roznych przyczyn nie powinno skreslac matki do chcenia kolejnego widac dziewczyna chce tak a nie inaczej ta kolezanka ktora wam wyslala linka o Marcepanku wdala sie w dyskusje z dziewczyna z poronien i ona sugerowala ze cos jest z Marcepankiem nie tak skoro po poronieniu zaraz znowu jest w ciazy ja wam tak powiem szczeze to jest jej wybor i jej zyciowa sprawa co robi po ja tez powinnam odczekac przynamiej rok a nie zrobilam tego bo wiem ze sie uda na forum jest dziewczyna ktora tez sracila z zaawansowanej ciazy dziecko i byla po cc i co teraz po 4 mies znowu zaszla i juz jest grubo po ponad polowie i tez mozna by bylo powiedziec ze cos z nia nie tak

a co do stwierdzenia ze Marcepanek ma chorobe psychiczna to jak bys dobrze obejzala pierwszego posta to bys widziala z skad wziolam ten cytat

i jeszcze jedno wypowiadanie swojego zdania jest super tylko nie na publiku skoro juz dal wam ktos takiego cynka to powinnyscie same przeanalizowac to a nie wyrazac zdanie w taki sposob na jakim kolwiek blogu

zakanczam ten temat bo i tak do lady nie dojdziemy

Kasiu temat Marcepanka miał być już zakończony.

Ja już wszystko rozumiem,
wszystko to jest lepsze od kawy dla tych co mają niskie ciśnienie :))
Ktoś zamawiał espresso :)?
Pozdrawiam.

reklama
A propo kawy powiedzcie mi jak to tak naprawde z ta kofeina jest w ciazy czy az tak bardzio szkodzi, bo powiem wam ze sie naczytalam artykulow i przerazona jestem skutkami ubocznymi i szkodliwoscia, a ja w tej ciazy bez kawy ani rusz

Do góry