• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
Alka, to już kawał bobasa:-)

Antonufka, ja właśnie cc ze względu na dużą wadę wzroku niestety...

Moja ginka nie kazała mi iść do lekarza ani do dentysty. Do dentysty sama polazłam, a pierwszego kontaktu konsekwentnie omijam:-)

Antonufka, Myszka jakie macie wady? bo ja też mam wadę, a bardzo bym chciała rodzić naturalnie.. mój gin nic się nie pytał jaką mam wadę itp.
Myszka Twój to dopiero duuuży hihi :)
ciekawa jestem ile mój synuś waży :) idę na wizytę 27.10 także będę wiedzieć :) w 23tyg. ważył 600g :D i lekarz powiedziała że dzidzia lubi sobie pojeść :D

Alka - standardową drogą :P

Ja mam nadzieję, że Remik nie zaskoczy mnie jakimiś wielkimi rozmiarami. Póki co jest chyba dość mały - 6 września (22 tydzień ciąży) ważył 430 gram. Chociaż jak patrzę na kalkulatory wagi płodu, to w 22 tygodniu niby powinien ważyć 350...

Alka - standardową drogą :P

Ja mam nadzieję, że Remik nie zaskoczy mnie jakimiś wielkimi rozmiarami. Póki co jest chyba dość mały - 6 września (22 tydzień ciąży) ważył 430 gram. Chociaż jak patrzę na kalkulatory wagi płodu, to w 22 tygodniu niby powinien ważyć 350...
Mój w 22tc ważył 593g :)
a co do standardowej drogi to niby się mówi, że jak weszło to i wyjść musi, tylko jak wchodziło to było nieco mniejsze :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry