reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2012

reklama
też uwielbiam kryminały a teraz jestem na etapie thrillerów i w nocy potrafie się drzec przez sen;)

czytam tez książeczki miłe łatwe i przyjemne coby się nie stresować;)
polecam k. Michalak można się odstresować i pomarzyc;)

a do Norwegii wybieramy sie od 5 lat w podróż poślubną ale wybrać sie nie możemy takie dwie sójki:D

co do kawy..w pierwszej ciąży piłam na potęgę ale rozpuszczalną, lekarz nie zabraniał ciśnienie idealne, nawet sie smiał ze mam kofeine zamiast krwi ale w tej jakoś jedna dziennie mi starcza ;)

Ostatnia edycja:
od filiżanki kawy, nawet espresso bardziej szkodzi teina z kilku filiżanek herbaty, a na niskie ciśnienie kawa jest nawet wskazana, tylko jak ze wszystkim : nie przesadzamy drogie panie, nie przesadzamy :)

U mnie jets to o tyle dziwne ze ja za kawa nigdy nie bylam, ba nawet pic nie umialam bo spana nie mialam w nocy, a teraz gdy jeszcze o ciazy nawte nie wiedzialam, z tydzien przed tym jak sie dowiedzialam dziennie po trzy wypijalam i tak bym mogla non stop, ale sie wlasnie naslucchlam ze niby szkodliwa w pierwszym trymestrze i takie tam, choc nie pwem skusze sie dziennie na jedna slaba z mlekiem :)

ja mam ogolnie niskie cisnienie chyba ze mi je Ü podniesie:-D:-D:-D

A pryz pierwszej ciazy to w ogole lekarz sie pytal jak ja jeszcze normalnie funcjonuje tak spadlo ale to rodzinne po mamie :)

kawy nie pije i na szczescie maz w domu tego nie robi

lekarka mi mowila ze 2 mocne kawy na dzien nie szkodza,lub 4 mocne herbaty, ale ja nawet herbaty pic nie moge bo jest be i fe:-D

mi troche ciezko z polskimi ksiazkami, teraz jak bylam w pl to troche sobie przywiozlam. Na co dzien korzystam z biblioteki i dostepnej tam literatury

panna.nikt
tak sie zle czujesz?

klavell chcialabym miec niskie:-p

reklama
moja tesciowa wlasnie do mnie weszla i stwierdzila ze ona obiad ugotuje:) kluski slaskie - i szyneczki w sosie...
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
obym tylko mogla zjesc chodz troszke!!! MNIAM, MNIAM...:happy2::-D

Dobra uciekam spac bo pozniej maly sie obudzi i nie da pospac,,, niech mi sie przyśnia kluseczki ktore bede mogla jeść!!!!

Do góry