• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Dziękuje dziewczyny :) :-D
pati ile masz dzieciaczków i w jakim wieku ???????\
livastrid - twoja mała juz ładnie siedzi ?? ma juz ząbki ??? jak ma na imię ??????
ewula- witamy :) betka świetnie przyrasta ;) 9 cykli jak dla mnie strasznie długo ?? były jakies konkretne przyczyny tak cięzkiego zajścia ???????

Ja wróciłam z miasta, od rana latam jak głupia i sprawy załatwiam ale na dziś juz BASTA !!!!!!!!!!!! jestem okropnie wykończona !!!!!!! Zjadłam dziś tylko dla rogale i ciągle coś pije, nie ruszam sie bez wody z domu i mnie tak wysadziło ze az ciezko m i było iść tak mnie uciskały spodnie w brzuchu :szok:

reklama
ewula, witaj u nas sloneczko z mala fasoleczka:-)

toc lekko napuchlas mamuska;-) wypoczywaj jak mozesz:tak:
moja corka ma na imie ld, pierwszy zabek wyrznal jej sie w dniu w ktorym robilam pierwszy test czyli 5 maja. A siedziec tak siedzi ladnie i byloby fajnie gdyby tylko ladnie i grzecznie siedziala:-D no ale raczkuje i to szybko, wstaje z podparciem i probuje sie wspinac:szok: maly rambo rosnie czy co?:-D

pati, kurcze nos mi poszedl od alergii, ma juz chyba dosc wiecznego dmuchania;-)a wypoczywam jak tylko znajde chwilke, teraz trzeba dbac o siebie i nowa fasolke:-)

Ostatnia edycja:
livastrid no proszę jaką masz mądrą córę :D bardzo szybko sie rozwija z tego co piszesz :szok: mój mały najpierw zaczął chodzić jak mial 11 miesięcy a dopiero po jakim czasie zaczął raczkować hehe ;) ale ogólnie tez szybko siadał wspinał sie itd :)
odpoczywać nie jest łatwo przy małym dziś bo jest straszny, diabeł w niego wstąpił jakiś !!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: strasznie nerwowy sie zrobił :( nie mam juz siły do niego :((((((

he, moze byc madra, byleby jajko nie bylo madrzejsze od kury:-D, raczkowac zaczela ponad miesiac temu, wstawac z podparciem 1 kwietnia:-D za to siadac porzadnie przed swietami, wiec troche to trwalo;-)

mi na szczescie mala padla, mam nadzieje, ze chwile pospi

livastrid twoja mala zeczywiscie szyba, moja zaczela raczkowac jak miala 10.5 miesiaca a chodzic dopiero dwa tygodnie temu. rozmawialam przez telefon i trzymalam moja na rekach i mi zasnela a cchcialam ja polozych o 8, teraz bedzie wariowac do 11.
ewula witami i gratuluje :-)
astrid pytalas o zachcianki ja nie mam i w poprzedniej tez nie mialam oprocz jednej: ktoregos dnia pokazali w tv reklame garaletek, dziewczyny nie wytrzymalam i poleciala do sklepu kupic te garaletki i musialam je zrobic dokladnie jak w tv pokrojone w kosteczke, kilka kolorwo i z bita smietana dopiero wtedy mi przeszlo :tak:

mamuska 9 cykli to sporo a u nas bylo dwa lata, przyczyn brak.
Moja Sara miala ekspresowa drzemke juz nie spi i wcina mi teraz nalesniki :)

2 lata to dopiero szmat czas, pewnie jak zobaczyłaś II krechy to radości nie było konca:))))))
lepiej jak przespała się chwilkę to jest szansa ze Ci padnie szybko :)
Ja dawno juz ustaliłam godziny spania małego, zasypia ok 12 w dzien czasami o 13 ale nie później bo by szalał do 22 jak nie dalej a tak to po 20 juz śpi :) czasami to na siłe idzie spać ale wole tak niz ma mi o 17 juz ledwo chodzić bo juz śpiący ;)

tak tak radosc niesamowita zwlaszcza ze pierwsza ciaze poronilam. ja tez klade mala na drzemke ok 12 i zazwyczaj wytrzymuje do 19 ale jak rozmawiam przez telefon to ona mi placze wiec ja musze wziasc na rece a ja niepotrafie stac jak rozmawiam a ona na rekach i zasypia, gdybym jej nie wziela to spokojnie by sie bawila.

reklama
wtam wszystkie styczniówki.
ah i jeszcze mam straszne syfy na buzi jak nigdy :wściekła/y:
i ja mam syfy :( na buzi szyji dekolcie. ale i w pierwszej ciazy mialam, choc zdaje mi sie ze jakos później zaczęły wyłazić.
No teraz zobaczymy czy donoszę ciążę, modle sie zeby tak było !!!!!!!!
strasznie mi przykro z powodu straty. ale to nie twoja wina byla! jak ciaza obumiera to z winy ze cos tam sie zle rozwijalo polaczylo. na to nie ma wplywu mama. teraz wszystko bedzie dobrze!
ja jak wiekszosc z was mam obawy co do poczatku ciazy ( w pierwszej jakos ich nie mialam, chyba wraz z ciaza dochodzily do mnie zagrozenia) i tez cichutko tylko siedze sobie modle sie.

Moja Sara miala ekspresowa drzemke juz nie spi i wcina mi teraz nalesniki :)
dzieci maja cudowna zdolność regeneracji po 5 minutowych drzemkach :))))

Moj zboj dzis tez dawal mi w kosc i jestem wypompowana. ale pogoda byla u nas cudna wiec trzeba bylo korzystac i pol dnia spędziliśmy na podworku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry