Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przede wszystkim chciałam zapytać, czy taki ciągnący ból w dole brzuszka jest powodem do niepokoju? Od wczoraj przy schylaniu, a nawet delikatnym pochylaniu boli tak, że łamie mnie w pół. Kładę się wtedy, chwilkę odpoczywam i troszkę ustaje. To normalne (bo np oznacza rozciągającą się macicę) czy gnać do lekarza? Ustawową wizytę mam 12.10, nie wiem - czekać czy pójść wcześniej..
Anielka bo w dzień się ruszasz i lulasz maluszka a w nocy nie, za to przekręcasz się z boku na bok i maluszek czuje dyskomfort i się denerwuje
Tak, wiem. mam tez nadzieje, ze mu sie odmieni jak juz bedzie po"tej" stronie i nie bedzie rozrabial w nocy
Alka-jak bylo w szkole rodzenia ???
Antonufka witaj witajPrzede wszystkim chciałam zapytać, czy taki ciągnący ból w dole brzuszka jest powodem do niepokoju? Od wczoraj przy schylaniu, a nawet delikatnym pochylaniu boli tak, że łamie mnie w pół. Kładę się wtedy, chwilkę odpoczywam i troszkę ustaje. To normalne (bo np oznacza rozciągającą się macicę) czy gnać do lekarza? Ustawową wizytę mam 12.10, nie wiem - czekać czy pójść wcześniej..
Dziewczyny, właśnie sprawdziłam wynik dzisiejszego badania krwi
i mam podwyższone :
leukocyty 13,5 tys/ul norma 3,8-10
neutrofile 10,36tys/ul norma: 2,5-7
neutrofile 76,6% norma 40-70
oraz obniżone:
eozynofile 0,07 tys/ul norma 0,1-0,5
limfocyty 16,3 % norma 20-45
euzynofile 0,5% norma 1-5
co to znaczy?? może któraś się orientuje????