Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nasz wszystko ok. Karmienie cycem udało się rewelacyjnie. Bez dopajania. Wczoraj waga spadła do 3690, a dzisiaj już 3770 więc jutro wychodzimy do domu.
Położna opierniczyła nas za niedrapki, bo uczestniczyła w jakimś szkoleniu niedawno z udziałem jakichś tam fizjoterapeutów i innych takich i okazuje się, że to ogranicza bodźce dziecku i gorzej wpływa na rozwój, i lepiej jak się dziecko podrapie. Oczywiście można zawsze dziecku obciąć paznokcie, ale w szpitalu położne tego nie robią, bo nie chcą brać odpowiedzialności za to, że trzeba obcinaczką operować przy takich małych paluszkach i wszystko zależy od rodziców czy taki zabieg wykonają w szpitalu czy już w domu.
no ale o tej teorii nie wiedziałam, a brzmi sensownie.krupka a maluch się nie podrapał ?no to super, ze tak szybko
dzieki za info o niedrapkach - ja zrezygnowalam z zakladania, gdt po pierwszym razie mały zdjąl je po jakichs 3 minutachno ale o tej teorii nie wiedziałam, a brzmi sensownie.