reklama
donia 1980
Fanka BB :)
Gośka Ty z tą piłką jak wiewór z epoki lodowcowej z żołędziem
bardzo miło mi się kojarzysz 

Gośka Ty z tą piłką jak wiewór z epoki lodowcowej z żołędziembardzo miło mi się kojarzysz
![]()

a teraz dobranoc laski ... idę odespać kiepską szpitalną nockę ... jutro wstanie piękny, nowy, bezsskurczowy dzień

donia 1980
Alka chyba Cię ugryzę za ten otymizm... 

Donia
też mnie to ubawiło.
A poszłam tylko po papier toaletowy. Nagle patrze - piłka 21 zł z groszami. Zastanowiłam się może z 20 sekund - nawet jak mi uznają reklamację i odeślą nową piłkę to i tak śmierdzi. Więc nie będę rozpakowywać nawet. a tak to mam piękną niemiecką (chyba) niebieską piłkę
Dzień się kończy pięknie, piłka kupiona, Alka jeszcze zapakowana
, mogę iść spać :-)
A poszłam tylko po papier toaletowy. Nagle patrze - piłka 21 zł z groszami. Zastanowiłam się może z 20 sekund - nawet jak mi uznają reklamację i odeślą nową piłkę to i tak śmierdzi. Więc nie będę rozpakowywać nawet. a tak to mam piękną niemiecką (chyba) niebieską piłkę
Dzień się kończy pięknie, piłka kupiona, Alka jeszcze zapakowana

aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
oj tam,a może własnie ten jutrzejszy dzień Cię zaskoczy pięknymi skurczamisię uśmiałam ...
a teraz dobranoc laski ... idę odespać kiepską szpitalną nockę ... jutro wstanie piękny, nowy, bezsskurczowy dzień![]()
Donia,fajne skojarzenie
niki222
Witam, nie śpię od 5.Kurcze jak to z tym spaniem jest,są dni że śpię jak zabita a innym razem-ehhhhhhhh.Szkoda gadać.
Yuppi-40 tydzień!!Cieszyć się czy płakać;-)??
Dla wszystkich nierozpakowanych mam-spokojnego dzionka
)
Yuppi-40 tydzień!!Cieszyć się czy płakać;-)??
Dla wszystkich nierozpakowanych mam-spokojnego dzionka
fazerkamm
niki ciesz się ciesz Kochana!! 40tydz. oznacza że już niedługo przytulisz swojego Szkraba ;-) a ja jestem baaaardzo ciekawa jakiej płci będzie ten Szkrab 
a co do spania to też tak miałam w ciąży.. a teraz mój mały człowieczek tak ma
witam się i ja :-)

a co do spania to też tak miałam w ciąży.. a teraz mój mały człowieczek tak ma

witam się i ja :-)
reklama
I ja się witam. Z bólem głowy, katarem, złym samopoczuciem. Pokarało mnie za to, że Alki nie chcę wpuścić w kolejkę - no dobra moja droga, chcesz to dajesz. Ja cierpliwie poczekam. Poczytam książkę, pooglądam TV jeszcze na spokojnie.