reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczeń 2012

reklama
Informuje iż zakupiłam nowa piłkę. W rossmanie.

Jestem monotematyczna, wiem. Z miła chęcią napisałbym o objawach zbliżającego się porodu, ale takowych nie posiadam.

Donia :D też mnie to ubawiło.
A poszłam tylko po papier toaletowy. Nagle patrze - piłka 21 zł z groszami. Zastanowiłam się może z 20 sekund - nawet jak mi uznają reklamację i odeślą nową piłkę to i tak śmierdzi. Więc nie będę rozpakowywać nawet. a tak to mam piękną niemiecką (chyba) niebieską piłkę :)

Dzień się kończy pięknie, piłka kupiona, Alka jeszcze zapakowana :-p, mogę iść spać :-)

Witam, nie śpię od 5.Kurcze jak to z tym spaniem jest,są dni że śpię jak zabita a innym razem-ehhhhhhhh.Szkoda gadać.

Yuppi-40 tydzień!!Cieszyć się czy płakać;-)??
Dla wszystkich nierozpakowanych mam-spokojnego dzionka:))

niki ciesz się ciesz Kochana!! 40tydz. oznacza że już niedługo przytulisz swojego Szkraba ;-) a ja jestem baaaardzo ciekawa jakiej płci będzie ten Szkrab :-D
a co do spania to też tak miałam w ciąży.. a teraz mój mały człowieczek tak ma :-p

witam się i ja :-)

reklama
I ja się witam. Z bólem głowy, katarem, złym samopoczuciem. Pokarało mnie za to, że Alki nie chcę wpuścić w kolejkę - no dobra moja droga, chcesz to dajesz. Ja cierpliwie poczekam. Poczytam książkę, pooglądam TV jeszcze na spokojnie.

Do góry