reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczeń 2012

reklama
Asteria ciężko mi uwierzyć w dzisiejszych czasach w takie przypadki - masakra... co to za lekarz jej ciążę prowadził, że nie zauważył ...

ALKA: to samo powiedziala jej polozna, gdy urodzila cytuje: "takiemu to powinni zabronic zawodu, przeciez mogła być trageria..." przeciez teraz zreguły ciaze mnogie rozwiazuje sie przez cesarke a nie SN. dziewczyna jest troche podlamana bo mały troche sie poddusił. ale wszystko jest ok, mala 2800g brat 2500g. a na lekarza ma zamiar donieść...

własnie jej przygotowuje rzeczy.

Dziewczyny nie wiem jak możecie nie nadążać za tym wątkiem jak tu się ostatnio nic nie dzieje :-D:-D

Coś mi się wydaje, że aninaaa połasiła się dziś na tą ładną datę i jest w szpitalu....bo to do niej niepodobne, żeby nie było jej ani tu ani na fb...
Ja nadal mam plan na jutro - ciekawe co na to mój syn :-D

oj Aluś nic z tych rzeczy :) córka oglądała film na laptopie :) tak więc zostałam odcięta od neta na chwilkę. ale ciągle jestem i ciągle w dwupaku :) zaraz wybieram się na ktg i badanko-znowu :/ czekam na męża,bo tak zimno i tyłka nie chce się ruszyć.

Ale historia z bliźniętami. Ja rozumiem niedoliczyć się piątego przy ciąży mnogiej ale drugiego. :szok:Może lekarz zwykle "widział podwójnie" i pomyślał, że normalka.

Oby się dzieciaczki zdrowo chowały!

Alka ja już wiem - Franko się mści, że tak długo musiał czekać aż pójdziesz na zwolnienie. Teraz Ty sobie poczekasz:-pWszystkie co Cię wyganiały już dawno urodziły ;-)

reklama
Ala nie bój zaby sama nie zostaniesz na polu bitwy:-D

zyje i mamy sie ok. skurczu zerrrrrrrrooo wrrrr...mialam dzis rodzic ej. Mam dosc:no:
MArcia dzień się jeszcze nie skończył :) jeszcze masz szanse :)

Marciaa, aninaa nie macie pojęcia jak się cieszę hyhy :-p
hehe Alka my to już chyba tak zostaniemy :p

...............
Alka tak się zastanawiam.. według daty z OM to ile już jesteś po terminie?

Do góry