Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mój miał anemie, bialuśki jak ściana był.. teraz po miesiącu kuracji wyniki na pograniczu normy więc jeszcze 2 miesiące mamy brać żelazo. ale ogólnie pediatra mówił, że dzieci po 3miesiacu maja anemie to jest fizjologiczne bo rosną szybciej, są bardziej ruchliwe itp tid
Tak mi też właśnie lekarka powiedziała że Wiktoria może mieć anemię bo rośnie bardzo szybko...
A jak to żelazo przyjmuje dziecko? W jakis kropelkach jest to?
Zapraszamy na FB, po prostu załóż sobie tam konto i poszukaj grupy BB, któraś z dziewczyn na pewno cię wpuści do grupy, musisz tylko wykazać chęć dołączenia Tam forum tętni życiem przez całe dnie Morfologię pobierają maluchowi normalnie tak jak dorosłemu ze zgięcia rączki
A moja dzisiaj zaczeła podciagać się do siadania robi postępy )
Wiecie co bywałam na innych forach i tutaj nie podoba mi się szata graficzna i tyle tych reklam...Mało czytelnie może dlatego że jestem tutaj pierwszy raz na tym forum