reklama
Witam
moj najpierw pelzal potem raczkowal, od niedawna wstaje podtrzymujac sie oczywiscie i dopiero od 2-3 dni siada :-)Jakos tak inaczej jak Wasze.
Zabki mamy dwa ale czekamy na nastepne. Nocki ....hmmmm ...nie pamietam kiedy sie wyspalam. W nocy juz nie cycujemy i zanim zrobie mm to ryk na caly blok
Milej niedzieli )
moj najpierw pelzal potem raczkowal, od niedawna wstaje podtrzymujac sie oczywiscie i dopiero od 2-3 dni siada :-)Jakos tak inaczej jak Wasze.
Zabki mamy dwa ale czekamy na nastepne. Nocki ....hmmmm ...nie pamietam kiedy sie wyspalam. W nocy juz nie cycujemy i zanim zrobie mm to ryk na caly blok
Milej niedzieli )
ewelina26k
Fanka BB :)
ja juz niestety od 2 tygodniA czy któraś z was już pracuje?
moje dziecko ma juz 6 zębów, potrafi raczkować, narazie sam nie siada, a ostatnio jego ulubionym zajęciem ejst wkładanie i wyjmowanie zabawek do szuflady łózeczka, do pojemników roznych
anielkaa to tak jak moja Pola Najpierw pełzała i raczkowała, a sama zaczęła siadać dopiero jak zaczęła wstawać przy meblach U każdego dziecka chyba trochę inaczej Nocek współczuję, moje dziecko teraz budzi się jak na nią bardzo często i nie wyobrażam sobie, że wstaję robić mleko. Chodziłabym jak zombi :| Masz silę kobieto! Będzie coraz lepiej
ewelina26 Ja też pracuję od 2 tygodni Eh ciężko czasem :/
ewelina26 Ja też pracuję od 2 tygodni Eh ciężko czasem :/
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
wow Ewelina ale Bartuś szaleje z uzębieniem. Moj mezus był wczoraj z Franciem u pediatry. Ma albo wirusa albo grzybice w pachwinkach (( dostał pimafucort, jakes Tanno coś tam i kąpiel w kalii. Biedny sie meczył 3 nocki...na początku wyglądało jak odparzenie a teraz juz takie wykwity są...na dodatek gorne jedynki idą ./..no i wazymy 9550 ))
Francia od 2 dni na śniadanie połyka 1 cała kanapke z szynka
Francia od 2 dni na śniadanie połyka 1 cała kanapke z szynka
Marta, a jak on ci gryzie tą kanapkę?? Nie ma problemów? Ja bym Kacperkowi dała ale się boję, że sobie nie poradzi, co prawda w zupce są kawałki i radzi sobie bardzo dobrze, chrupki kukurydziane je samodzielnie ale jakoś kanapki sobie nie wyobrażam w Kacperkowym wykonaniu
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no mimo 2 zebos daje sobie super rade...
kroje mu na kwadraciki masełko i szyneczka z indyka...sprobuje go nagrac
kroje mu na kwadraciki masełko i szyneczka z indyka...sprobuje go nagrac
Anisia84 dzieciaki radzą sobie często lepiej niż sądzimy i to właśnie bez zębów Moje dziecię jest w większej części żywione wg 'zasad' BLW (Baby Led Weaning), a właściwie wg 'swoich' zasad- łyżeczką nie chce za bardzo jeść. Próbuję dawać jej łyżeczką kaszkę rano (nie chce po 3-5 łyżeczkach za to owoce zjada dość chętnie- jabłka, śliwki, gruszki, banany, brzoskwinie itp. ) Jadła też malinki dała sobie radę. Na obiad dość chętnie je zupkę ale bez oliwy łyżeczką, ale jak jej daję ziemniaczka i spółkę do rączki wsuwa dużo chętniej Polecam! Trochę odwagi Dużo frajdy i dla mamy i dla dzieciaka, a maluch dużo szybciej uczy się samoobsługi, widze to już po moim dziecku!
reklama
witam
Tytanowa- nocne mleko przygotowuje tak, ze w termosie mam ciepla wode a w pojemniczku odmierzone mleko Czasem i tak maly buzi reszte domownikow ale jakos dajemy rade
Ewelina i jak Bartus radzi sobie bez mamusi? i jak Ty radzisz sobie w pracy bez Bartusia????
A Blw tez u nas wdrozylam, chociaz nie codziennie.
Tytanowa- nocne mleko przygotowuje tak, ze w termosie mam ciepla wode a w pojemniczku odmierzone mleko Czasem i tak maly buzi reszte domownikow ale jakos dajemy rade
Ewelina i jak Bartus radzi sobie bez mamusi? i jak Ty radzisz sobie w pracy bez Bartusia????
A Blw tez u nas wdrozylam, chociaz nie codziennie.