caroline ciągle ucze się czegoś nowego, maluszek jest mega wyrozumiały chociaż charakterek ma i czasem pokrzyczeć też musi jak to dziecko
jakoś wcześniej nie umiałam sobie tego wyobrazić jak każdy mnie zapewniał, że dziecko to będzie najważniejsza istotka na świecie itd a teraz moge to potwierdzić
mój synek to jedyny facet na świecie do którego moge wstawać nawet po 20 razy w nocy!
to coś pięknego taka bezwarunkowa miłość.. sama zobaczysz jak juz bedziesz miala swoje malenstwo ile bedziesz w stanie dla niego zrobić.. nawet te nieprzespane noce nie zniechęcają :-):-)
Marzenixx gratulacje ogromne! Oby Tomuś rósł zdrowo!! :*
Czarni miałam nadzieję, że u Ciebie już po wszystkim. Trzymam kciuki nadal aby rozkręciło się na dobre! :*
może poproś o lewatywę? słyszałam, że po lewatywie w wielu przypadkach akcja posuwa się w szybkim tempie. U mnie zadziałało i po 5 godzinach było już po wszystkim
Mila83 u mnie też to tak wyglądało, brzuch bolał jak na okres tylko wody odeszły już jak byłam w szpitalu. Powodzenia kochana!! Trzymamy kciuki! :*
Magda Marcelek jest prześliczny! Siostry napewno zachwycone braciszkiem

szybkiego powrotu do formy i do Nas rzecz jasna
martinek dużo zdrówka dla Ciebie i Helenki

u mnie Olek tez spi w rożku chociaż ostatnio moja mama kupiła mu w smyku śpiworek bo łapki i tak wiecznie na zewnatrz wyciągnięte i też nam się swietnie sprawdza. U nas ze spaniem w ogole nie ma problemu

najlepiej mu z mamą w łóżku :-)
green szybkiego powrotu do zdrówka dla Emilka! :*
magdus30 u nas pępek niedawno odpadł i położna dała zalecenie "czyszczenie pępka na sucho", czyli po kąpieli osusza się pępek jałową gazą, w przypadku gdy się babrze dobry jest octenisept pryska się pepuszek i patyczkiem do ucha delikatnie zbiera ten cały brudek
ja już wysprzątałam mieszkanko, Olinek śpi grzecznie więc ide zgrilować sobie łososia może zdarze zjeść póki głodomorra się zbudzi

buziaczki dla Was mamy! :*