Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... to czasem się trzeba wyrwać ... pizza znowu nie jest az taka nie zdrowa, co ? 
bella83 ja też mam sporo żółtawego śluzu, pytałam na ostatniej wizycie lekarzao to powiedział, że mam się niczym nie przejmować bo to jest normalne
Deszczyk świetny pomysł
kropka87 Ja dzisiaj z narzeczonym też wybieram się na pizze, bo chodzi już za mną od jakiegoś czasu ;D Jak słyszę moją rodzinkę która zagląda mi w talerz i wciąż powtarza że tego nie powinnam a to jest nie zdrowe... to czasem się trzeba wyrwać ... pizza znowu nie jest az taka nie zdrowa, co ?
Wczoraj na meczu nawet trochę chipsów pojadłam, chociaż byłam bombardowana spojrzeniami jakbym kogoś zabiła ;D
Na warzywka juz patrzeć nie mogę, bo wiecznie mam pod nos podkładane ...![]()

Brzuch coś mnie ćmi, ale to nie są skurcze, czuje takie ciepło i mrowienie. Kurde zaczynam się bać.. Jeszcze 3, 5 dnia do wizytyNie no bez przesady z tym niezdrowym jedzeniem :/ Od czasu do czasu można, no chyba, że ktoś fastfoodami i słodyczami żywi się na codzień. Ja tam przez ostatnie dwa tygodnie wypijałam ok 2 szklenek coli na mdłości, bo to mi pomagało.
.

Dziewczyny nie róbcie smaku z tą pizzą, bo już mi ślinka cieknie![]()