Czarni
matka wariatka :D
witam ponownie 
dzionek zleciał niesamowicie w sklepach upatrzona lodówka kuchenka 3 komody jestem z siebie dumna
))
jutro jedziemy do "nowego" domku i czas kupować wszystko i jeszcze to co nie upatrzone dywan dla Oliwki stoliki drobne agd szybko ten czas bedzie mi teraz leciał jeszcze pakowanie przeprowadzka i w końcu święty spokój...
pozdrawiam i życze udanego wieczoru
dzionek zleciał niesamowicie w sklepach upatrzona lodówka kuchenka 3 komody jestem z siebie dumna
jutro jedziemy do "nowego" domku i czas kupować wszystko i jeszcze to co nie upatrzone dywan dla Oliwki stoliki drobne agd szybko ten czas bedzie mi teraz leciał jeszcze pakowanie przeprowadzka i w końcu święty spokój...
pozdrawiam i życze udanego wieczoru

czasem moge powtarzac po 5 razy zeby np kubek czy szklanke chociaz do zlewu wyniosl z pokoju i tak to sie odklada, ja nie mowie ze jestem jakas pedantka czy cos ale nie lubie jak tak mi cos zalega, np brudne naczynia w pokojach czy ciuchy brudne, to od razu do zlewu albo kosza na bielizne wynosze bo nie moge patrzec
ale działa na szczescie, było tak że leżałam na naszym łózku z laptopem i piciem w rece, M przyszedl i usiadł na brzegu łóżka a ono się zawaliło
wszystko przez to że na jednym rogu łóżka wypadły dwie śruby na których łóżko się trzymało a dwie pozostałe po prostu juz nie utrzymały
na szczescie M już łóżko naprawił, inaczej chyba nie mielibysmy na czym spac