biłkabdg mężczyźni się wkręcili w rozmowy :-) Koleżance powinny za niedługo przejść nudności. Też mi się podoba Twoje zdjęcie w avatarze. Miłego popołudnia.
Magda_z_uk biedna Nikusia. Bardzo się męczy. Skoro trzeba, to będziesz musiała też iść. Oby szybko się jej poprawiło.
Fajny pomysł odnośnie urządzenia pokoju. Jeszcze sama nie wiem, czy mała będzie spała z nami w sypialni, czy od razu u siebie w pokoiku. Najwyżej z jej pokoju przeniosę łóżeczko do naszego. Biedronkowy pokój, to fajny pomysł.
Januarka ja do wystroju pokoju co chwilę zmieniam zdanie :-) na razie myślę intensywnie o kolorze ścian. Na razie planuję mieć łóżeczko przy ścianie. Jak pojawi się drugi maluszek, to wtedy dam małej łóżeczko pod oknem. Też chcę naklejki nakleić przy łóżeczku. Zawsze można je łatwo zmienić. Kubuś Puchatek jest już zbyt pospolity jak dla mnie. Za dużo go wszędzie. Może zacznę oglądać postacie bajkowe i coś znajdę

Oglądałam różne propozycje pokoików i niektóre śliczne są. Jak urządzicie pokoik, wstaw zdjęcie. Ciekawa jestem jak wyjdzie styl marynarski. Jak dawno w takim prawdziwym cyrku nie byłam

mini zoo mam w domu. Dwa koty i psa i nie wiem, czy taki pokój to nie będzie za dużo. Ten pokoik z zoo jest fajny nie licząc białych ścian

. Podobno pionowe pasy powiększają pokój na wysokość. Nasz szkrab będzie miał długi, ale wąski pokoik. Też miałam dziś ciężką noc. Mój mąż prawie do 4 rano siedział i pisał jakiś program. Oczywiście włączony komputer i telewizja. Może się w końcu przestawisz na późniejsze wstawanie.
EmiliaM zdrówka dla synka. Biedny się męczy :-/
Alicja32 remont się posuwało przodu :-) miłego dnia.
Indziorka tylko ja nie mam dostępu do grupy :-/ chętnie bym się przyłączyła. Długie włosy miałaś. W takim razie dużo nie ścięłaś. Też mam do połowy pleców i chciałabym ściąć tak z 5 cm i wycieniować. Obecną fryzurę mam parę lat i już mi zbrzydła. Też bym chętnie się na blond zrobiła. Tylko pamiętam tą zabawę z odrostami i mi się odechciewa

Blond pasemka fajnie rozświetlają. Dobry pomysł. Szybko włosy Ci rosną ;-)
Afja-Anetka pokój trochę jaśniejszy się zrobi po tygodniu od malowania. Kolorek ładny. Wstaw zdjęcie

Akcenty daj jasne. Wtedy pokój nie będzie taki ciemny.
Kaja28 niestety przy mieszkaniu wychodzi, jaki kto jest. Smarujesz się jakimś kremem na rozstępy? Teraz właśnie najwięcej brzuchy nam rosną
marta87 jeśli nie będzie się więcej rozchodzić, to i tak będzie super

poobiednią drzemkę sobie zrób.
aninek uśmiałam się z tym robieniem miejsca przed Buckingham

współczuję nocy. To jest właśnie minus materacy. Jak ktoś się wierci, to wszystko słychać. Też bym pewnie nie mogła spać. Śliczne ubranka. Na taki kombinezon może być już wtedy za ciepło. Ja śpiewam jak nikogo nie ma w domu kołysanki :-) wydaje mi się, że bardzo fałszuję ;-) Dużo jest pomysłów na urządzenie pokoju. Może po prostu pójdę na żywioł. Butelki już zakupione
ada1989 jak ja bym rybkę zjadła.
milusia83 za to jeżeli za 3 tygodnie będzie obrócony nadal, to już pewnie tak zostanie. Nie chcę mieć ciemnego fioletu na ścianach. Też uważam, że za ciemne. Za to pastelowy fiolet i zieleń ładnie by się komponowało. Nie lubię ciemnych kolorów na ścianach.
Moja mała coś intensywnie kopie ostatnio. Coraz silniejsza jest :-) Wczoraj zastanawialiśmy się nad imionami dla małej. Na razie chyba wygrywa imię Lilianka.