reklama

Styczeń 2013 :))

I kolejny wieczor kolejny weekend za nami od jutra znowu ta sama rzeczywistość...
Przez najbliższe 2 dni to ja chyba zwariuje mąż będzie wychodził o 5 rano a wracał koło 19 super uwielbiam takie samotne dni..
Male kolejny dzień aktywne czy ona wogóle śpi :-D ach najgorsze że powracają humorki wale fochy jak małolata :-D

reklama
Witam się późną porą!
Niedziela dziś pogodowo urocza, koleżankę odwiedziłam więc przyjemny dzień.
A jutro znowu szkoła...

I 30 tydzień się kończy....
10 tygodni i będzie po :-)

Pozdrawiam

witam po weekendzie.
mam nadzieje,ze milo spedzilyscie.moj byl aktywny.pogoda super dopisala.bylismy na grzybach,zbyt duzo nie nazbieralismy,ale na sosik bylo.potem ognisko i kielbaski,na zakonczenie sezonu ;)

polazilam tez troszke w sobote po lumpkach i pare rzeczy kupilam natalce ;)
milego dnia wszystkim zycze:-)

Hej Wam :)

Ja miałam weekend pełen przygód... Mam nadzieję, że tydzień będzie lepszy... Impreza rocznicowa jak najbardziej udana była :) bo przede wszystkim humory dopisały... Poszłam spać o 2, ale młodej to nie przeszkadzało bo jeszcze by szalała :D Później połowę niedzieli 'odsypiała', ale jak ja chciałam już iść spać to znowu się rozbrykała- chyba pomyliła sobie dzień z nocą o.O Brat mi zepsuł laptopa właściwie jak przyjechałam, więc muszę po nadrabiać te zaległości :P

Trzymajcie się ;)

Witam ja juz po sniadanku jak na zlosc znow pobudka w nocy byla miedzy 24 a 3 eh ajakby tgo bylo malo to rano jak mialam smaka pospac dalej obudzil mnie nasz przytulaczek kochany bo chcial sie do lozka wcisnac i glaskac po brzuszku :/Spojrzal na mnie smutnymi slepkami i jak tu takiemu nie odmowic ;)Cale szczescie bylo juz przed 8 wiec pora nie najgorsza.
Ja dzisiaj zabiegany dzien mam, robotnicy zaczynaja prace, musze odebrac nowe prawko skoczyc do biblioteki i na poczte popoludniu isc do poloznej bieganina caly dzien,ale uslysze dzisiaj serduszko smyka :))))) Bede pewnie wieczorkiem tak wiec milego dnia życze Wszystkim :)

biłkabdg tez najpierw o slimaczkach myslelismy ale potem znalezlismy lewika :) Tez podoba nam sie ta seria kolezanka miala i sie sprawdzal znakomicie wiec takze sie zdecydowalismy :)
Ada1989 podobno drozdzowego czasem moge gryznac w cukrzycy, takiego smaka mi narobilas ehm a o czekoladowym to juz snie :))))

Hej dziewczyny miałam strasznie aktywny weekend i nie miałam za dużo czasu na pisanie ale starałam się coś niecoś przeczytać. Cały zeszły tydzień najchętniej skreśliłabym z życiorysu. Każdego dnia coś niefajnego się działo ale w piątek aby było śmieszniej przewróciłam się i skręciłam kostkę. W ramach ratunku brzuszka z młodym wystawiłam kolano więc mam skęconą kostkę lewą i zdarte calutkie prawe kolano, chodzę po prostu przepięknie :-D. W weekend udało mi się w końcu po 5 latach marudzenia zmobilizować męża do fugowania łazienki. Więc M wraz ze swym tatą wyfugowali łazienkę ja w ramach tego że jestem bardzo miłą żoną umyłam wszystko i posprzątałam łazienkę po nich( mąż powiedział że zrobi to później, już ja znam jego później-5 lat bez fug w łazience:-D:-D) dzięki czemu dziś rano okazało się że przeciążyłam rękę i kurde ostatnia sprawna kończyna to lewa ręka. Coś czuję że ten tydzień też będzie ciekawy:-D. Macie może jakieś domowe sposoby na przeciążenie ręki które młodemu by nie zaszkodziły??
Życzę Wam moje drogie udanego poniedziałku bez wypadków :tak::-D.

Ja też się witam już po śniadanku. Zakupiłam dzisiaj marmoladę malinową. Była pyszna ale też i strasznie słodka. Mojej Liliance przypasowała, bo buszuje teraz jak szalona.

Pogoda w przeciwieństwie do dnia wczorajszego jest paskudna. Zimno, mgła i mżawka. Ale domyślałam sie bo wczoraj o 21 musiałam pojechać odebrać córke z Zielonej Góry i wykonałam dwugodzinny kurs za kierownicą w takiej mgle, że dawno takiej nie pamiętam:no:Na szczęście dojechałyśmy szczęśliwie.

Ja leżę i leniu****ę. Dzisiaj z obiadkiem idę na skróty i robię spagetti. A teraz pływam pobuszować na Allegro.

Miłego dnia, buziaki.

reklama
Cześć.
U mnie tez mgła jak mleko aż się wstawać nie chciało. Weekend jak zwykle szybko zleciał ale to akurat dobrze. Z każdym dniem bliżej do mety. Kurcze nie pamiętam czy dziś czy jutro mam zajęcie pierwsze w szkole rodzenia a póki co nie dodzwoniłam się. Ech skleroza nie boli. Ja tez idę skonsumować śniadanko. Mamaaga o kanapce z dżemem mogę tylko pomarzyć choć smaka mi narobiłaś. Nic mi się nie chce ale muszę się ruszyć i zabrać za robotę
Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry