Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
asaiczek- nawet nie próbuję sobie wyobrazić co czujesz ale może jeszcze jest nadzieja... traschka- nie przypominaj o diecie ja też mam jeszcze zbędne kilogramy po poprzednich ciążach:/
A i powiem Wam, że styczeń to bardzo fajny miesiąc na rodzenie dzieci Mój drugi synio Eryk jest ze stycznia, co prawda termin z nim miałam na 23 grudnia, ale postanowił, że poczeka na "po sylwestrze".
Na początku dzieci ładnie śpią w gondolach w mroźne dni, jak zaczynają się buntować i robić bardziej "kumate" to robi się ciepło i jak znalazł przeprowadzka do spacerówki
Kiedy rozszerza się dietę jest już sporo nowych warzyw i owoców sezonowych, więc nie trzeba bazować tylko na słoiczkach
Jedz tak czy siak do szpitala bez dokumentow....to jest teraz najmniej wazne!!! pomodlilam sie kochana za ciebie..przytulam cie wirtualnie i wysylam duuzooo pozytywnej energii!!