Witam się w ten leniwy dzień!
Odpoczywam, leżę z ksiązką. Synek wariuje jak zwykle. Przydało by się posprzątać ale jakoś się powstrzymuję, siostra mnie jutro ma odwiedzic to mi pomoże posprzątać. Mąż dziś w planach ma powieszenie żyrandola w naszej sypialni, mój bohater hehe
Marzenixx to spokojnej i skutecznej antybiotykoterapii życzę!
Natal84 jeśli Wam się imię podoba to czemu nie miał by być Brian... Z mężem się śmiejemy, że jak się dziecku w przyszłości imię nie spodoba to sobie zmieni. U Nas nadal trwa wybór, mi już ręce opadają i chyba pozwolę mężowi wybrać imię, bo moje propozycje absolutnie mu się nie podobają. Więc zazdroszczę, że Wy zgodni co do imienia
Ada1989 współczuję sprawy ze zwolnieniem. Nie bardzo się znam na tych sprawach. Ale np. u mnie w przychodni jest taka zasada, że lekarz może 3 dni w tył dać zwolnienie – jak oczywiście będzie miał ku temu powody. Daj znać czy bez problemu tydzień wstecz wystawił
Mamaaga4 mmm bułeczki z miodem i kakao, wieczorami z mężem się zajadamy
Indziorka wiem wiem jak to z tymi studiami… pozytywne myślenie! Też mam jeden rok w plecy bo po roku zmieniłam kierunek… Współczuję jednak Twoich przeżyć, z pierwszego roku. Niestety też przekonałam się w pewnym stopniu jacy wykładowcy/prowadzący mogą być… przez parę miesięcy takie tiki nerwowe do mnie przylgnęły przez taką jedną babkę wrrr
Jak to mówią nauka nie zając nie ucieknie
Cluue tak napisałaś o tym brzuszku, mi mama wczoraj zwróciła uwagę, że jakoś nisko brzuszek jest – ale ona dawno mnie nie widziała…
Także życzę miłego dnia :-)