Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopiero jak maz wrocil z pracy i mu powiedzialam o bolach to zapytal mnie czy ja czasem nie mam skurczy.. zaczelismy mierzyc co ile one sa i jak mialam 3 skurcze w przeciagu 10 minut to zadzwonilam do szpitala. Jak mnie polozna zbadala to juz mialam 4 cm rozwarcie i 3 godzinki pozniej moj maly brzdac byl z nami. Jakies 10 godzin po porodzie juz bylismy w domu.. I tak jak Czarni mowi, lepiej gleboko oddychac i nie walczyc. 

dosłownie z wysypianiem się u mnie masakra. Emerytka chyba powoli !

A slyszalam o tym epi-no.. i nie wierzylam- to na serio dziala? Jakos nie moge sobie tego wyobrazic
A gdy maluszki bede na swiecie to nie wydaje mi sie zebysmy czuly sie bardziej samotne, mysle ze znajomi, rodzina i przyjaciele zaczna czesciej nas odwiedzac i w ogole wiec...
a foteczki.. hmmm moze sie skusze pokazac 
niestety ja nie jestem wypiekowym mistrzem i w ogole bardzo rzadko mi wychodzi cos ze slodkich wypiekow, ale wczoraj moge sie pochwalic ze wyszlo mi ciasto ze sliwkami- takie najprostsze, ale za to jak sie cieszylam haha jak dziecko 

w sobote, pozegnalna imprezka z pracy- jeju nawet nie wiecie jak bylam zaskoczona, tyle osob przyszlo, tyle zyczen dla mnie i maluszka i w ogole kwiaty, kinderniespodzianka i zlozyli sie dla mnie na voucher do mothercare i matkoboska doladowali go za ponad 150£- az nie moglam uwierzyc- bedzie za to nastepna czesc wyprawki- tak sie ciesze:-) nie wiedzialam ze az tak mnie lubia hihi
Cala imprezka tak mi sie podobala, ale neistety musialam sie zwinac kolo 21, bo tak mnie plecy juz bolaly ze hej! A reszta moich kochanych ludkow dalej w tan hehe 
A potem upieklam, jak juz wczesniej napisalam ciasto dla mojego ze sliwkami- takie najprostsze, bo innego nie umiem ;p a potem on zrobil obiadek - karkoweczke z kasza gryczana i sosikiem grzybowym- mniam