o kurcze połozylam małego spac i zasnelam tez, z godzinke spałam, ale odrazu lepiej...

nie wiem jak wy ale ja mam masakre przy wstawaniu tak mnie spojenie boli ze szok, przy przekrecaniu sie z boku na bok to juz nic nie mowie bo na płacz mi sie zbiera jak mam to zrobic..... nie wiem jak ja dotrwam :-(
aninek super ze juz wszystko masz

a sudocrem przynajmniej masz niezbity dowod ze działa hehehe

super ze masz takie dobry humor
natal ja tez tak mam z tym wstawaniemw nocy, siku sie chce jak nie wiem a tam ledwo co kapie..... pamietam jak po porodzie znowu zaczelam normalnie sikac, oj jak bylo wtedy dobrze

poki masz sile to kupuj co sie da heheh
indziorka no niestety duza i narozna to sie nie zmiescila ale jest taka wystarczajaca hehe, wlasnie jestem na etapie szukania jakis przyjemnych płynów czy soli do kąpieli ah :-) a nie tylko żel pod prysznic hehe
caroline ztego co kojarze to w ciagu chyba kilku dni trzeba do pracodawcy zglosic narodziny dziecka i tam powinni ci wyliczyc do kiedy ci przysluguje macierzynski ewentualnie doliczyc jak chcesz jeszcze niewykorzystany urlop itd, ale i tak na pismie potem trzeba przyniesz ze od tego dnia do tego bedziesz na wolnym...
co do lekarza i poloznej rozumiem ze chodzi dla maluszka tak? bo po porodzie przyłazi na obchodzie jakas baba pyta gdzie jestes zapisana do przychodni i czy tam dziecko zapisujesz i zaraz na drugi dzien jak wychodzisz do domu to przyjdzie do ciebie polozna z tej wlasnie placówki i ona chyba pyta jakiego lekarza wybierasz dla malucha
muuum ty jestes w stanie ogolic jeszcze nogi ????? ja juz nie daje rady hahaha
asiorrek ale czemu dokladnie sie podniesc nie mozesz ?? ja ledwo wstaje tak mnie ciagnie spojenie ale jakos wstaje....
milusia ooo ale mi smaka na racuchy zrobilas o rany chyba dzis usmaze :-)