Jak bylam teraz na zakupach, to chyba pierwszy raz czulam jak moja kluska zmienia pozycje w trakcie chodzenia, normalnie to tylko ja czulam, jak sie nie ruszalam.
Indziorka no niby racja, ale ja to bym chciala miec mojego ze soba tak od poczatku
, balabym sie sama, ale Ty bedziesz miec kogos z rodziny na pewno, wiec tez dobrze. U mnie to tak przygotowania do Swiat i prasowanie ciuszkow na zmiane, bo zaraz mi sie nudzi i potrzebuje odmiany. No ja tak sobie mysle, ze chociaz tego kraju ogolnie nie lubie, to przynajmniej jeden powod zeby go lubic, bo moje dziecko sobie tutaj wymyslilo sie pojawic :-)
ala ja juz jedno krzeslo wstawilam do przedpokoju, drugie w lazience, trzecie w pokoju zeby siedziec przy prasowaniu, zaraz mi sie krzesla skoncza
A z depilacja mam dokladnie tak samo jak Ty! Ja mam teraz zachcianki na suszone pomidory w oliwie, no i nieustannie na grejpfruty, za to nutella przeszla mi calkiem.
natal miejmy nadzieje, ze jesli to cisza przed burza to tylko swiateczna a nie porodowa! ;-) Niech dzidzia jeszcze troszke posiedzi. Ja mojej ciagle powtarzam, ze musi posiedziec przynajmniej do Befany (to cos jak Mikolaj we Wloszech, 6 stycznia) bo wtedy sie dostaje slodycze to sie objemy razem :-)
januarka trzymaj sie i nie choruj! Zdrowka kochana!
Magda to musialo byc fajne przezycie ogladac pierwszy wystep swojego dziecka, nie dziwie sie ze sie tak wzruszylas, tez bym ryczala :-) A jak mala gwiazda - bardzo przezywala swoj wystep?
Ada to masz malo czasu na zakup stroju, w Toys'r'us tez jest troche kostiumow, wiec jesli jest ten sklep u Was to tez mozesz sprobowac.
Patiinka przypomnialas mi ze musze lody wyjesc zeby zrobic wiecej miejsca w zamrazarce
muuum to be a ja sie juz tak do mojego brzucha przyzwyczailam, ze jak widze moje zdjecia bez brzucha to mi sie wydaje, ze czegos mi brakuje
Indziorka no niby racja, ale ja to bym chciala miec mojego ze soba tak od poczatku
, balabym sie sama, ale Ty bedziesz miec kogos z rodziny na pewno, wiec tez dobrze. U mnie to tak przygotowania do Swiat i prasowanie ciuszkow na zmiane, bo zaraz mi sie nudzi i potrzebuje odmiany. No ja tak sobie mysle, ze chociaz tego kraju ogolnie nie lubie, to przynajmniej jeden powod zeby go lubic, bo moje dziecko sobie tutaj wymyslilo sie pojawic :-)ala ja juz jedno krzeslo wstawilam do przedpokoju, drugie w lazience, trzecie w pokoju zeby siedziec przy prasowaniu, zaraz mi sie krzesla skoncza
A z depilacja mam dokladnie tak samo jak Ty! Ja mam teraz zachcianki na suszone pomidory w oliwie, no i nieustannie na grejpfruty, za to nutella przeszla mi calkiem.natal miejmy nadzieje, ze jesli to cisza przed burza to tylko swiateczna a nie porodowa! ;-) Niech dzidzia jeszcze troszke posiedzi. Ja mojej ciagle powtarzam, ze musi posiedziec przynajmniej do Befany (to cos jak Mikolaj we Wloszech, 6 stycznia) bo wtedy sie dostaje slodycze to sie objemy razem :-)
januarka trzymaj sie i nie choruj! Zdrowka kochana!
Magda to musialo byc fajne przezycie ogladac pierwszy wystep swojego dziecka, nie dziwie sie ze sie tak wzruszylas, tez bym ryczala :-) A jak mala gwiazda - bardzo przezywala swoj wystep?
Ada to masz malo czasu na zakup stroju, w Toys'r'us tez jest troche kostiumow, wiec jesli jest ten sklep u Was to tez mozesz sprobowac.
Patiinka przypomnialas mi ze musze lody wyjesc zeby zrobic wiecej miejsca w zamrazarce
muuum to be a ja sie juz tak do mojego brzucha przyzwyczailam, ze jak widze moje zdjecia bez brzucha to mi sie wydaje, ze czegos mi brakuje