Indziorka
Fanka BB :)
Aninek Ja też mam czasem ochotę odpocząć od garów, ale porcje które robię zaczynają być za małe
Mój zaczął jeść takie ilości, że nie daję rady normalnie i to niby zje a za chwilę chodzi i mówi, że głodny
Wczoraj np robiłam pierogi ruskie i z kapustą- ruskich połowa poszła a on dalej do mnie, że jeszcze- ja mówię, że to już na Wigilię musi zostać, bo mi się lepić nie będzie chciało, więc zaczęłam lepić z kapustą i ile ulepiłam tyle zniknęło
a sama przez cały dzień zjadłam tylko jakieś 15 pierogów
sos do spaghetti jeszcze udaje mi się robić w takiej ilości, żeby było na następny dzień, ale zazwyczaj muszę pomyśleć o czymś na kolację
nie wiem co się mojemu aż tak na jedzenie rzuciło
A co do libido u mnie też różnie to bywało;-) na początku mi się chciało, później nie ,a później znowu tak i nie i tak
A czasami mi się chciało, ale jak już przyszło co do czego to mi się nie chciało
oby po połogu mi się chciało 
Mój zaczął jeść takie ilości, że nie daję rady normalnie i to niby zje a za chwilę chodzi i mówi, że głodny
Wczoraj np robiłam pierogi ruskie i z kapustą- ruskich połowa poszła a on dalej do mnie, że jeszcze- ja mówię, że to już na Wigilię musi zostać, bo mi się lepić nie będzie chciało, więc zaczęłam lepić z kapustą i ile ulepiłam tyle zniknęło
a sama przez cały dzień zjadłam tylko jakieś 15 pierogów
oby po połogu mi się chciało 
Jutro chcę wszystko nadrobić, do tego ta wyprawa do Ikei, chyba nie pozostanie mi nic innego jak wziąć przeciwbóle. Mąż napompował mi dużą piłkę, jak na niej siedzę i troszkę kręcę to mi lepiej, ale jak wstane to wszystko wraca.
A co do tego landzia, to powiem Ci ze szkoda slow. Dzis znow mialam z nim sprzeczke przez meile, bo niechce zaplacic za instalacje. I najlepsze jest to ze napisal mi, ze wczesniej z nikim nie mial takiego problemu i to zle swiadczy o naszych relacjach
No moze nikt wczesniej nie musial tyle czekac na fachowca do naprawy sprzetu prawie najwazniejszego w calym domu
i pare *******ek na choinke. Jak wrocilismy to tylko walnelam sie na kanape jak slon i tak lezalam do teraz. A na kolacyjke zamowilismy chinczyka, naprawde nie mialam ochoty dzis stac przy garach
A teraz chyba zmykam wziasc sobie kapiel i na serio czuje ze dzis nie zamelduje sie na nocnej zmianie- tak mnie ten dzien wyssal z sily